Vegetafel en Vegenement verhuizen naar Rotterdam West

23 april 2018 | Thijs Jacobs

Vegan evenementenbureaus Vegetafel en Vegenement zijn terug verhuisd naar Rotterdam. Vegan evenementenbureaus Vegetafel en Vegenement, de oudste veganistische evenementenbureaus ter wereld, zijn terug verhuisd naar Rotterdam. Vegetafel en zusterorganisatie Vegenement keren terug naar de Maasstad omdat het bedrijf verder groeit en daarmee het kantoor in Gouda te klein was geworden.

“Na een jaar genieten van de gastvrijheid van het mooie stadje Gouda, keren we nu weer terug naar de stad van oprichting. En dat doen we met heel veel plezier. De meeste medewerkers komen uit Rotterdam en kunnen nu naar hun werk lopen. Dat is wel zo groen”, aldus Christine Burgemeester, directeur Vegetafel en Vegenement

Groen groeit verder

Vegetafel, als hoofdorganisator van onder meer VegFestNL, VegeQ en Vegenement Goes ziet het bedrijf en team al jaren groeien. Het evenementenbureau heeft als doel om geïnteresseerden van de vegan lifestyle op een prettige en ontspannen manier kennis te laten maken. Gezien de groei van de evenementen en het aantal bezoekers dat op de evenementen afkomt lijkt dat te lukken.

Duurzaam feestvieren

De vraag naar diervriendelijke en duurzame alternatieven blijft toenemen. Inmiddels laten ook bedrijven hun bedrijfs- en personeelsfeesten vegetarisch of veganistisch organiseren door Vegetafel. Op die manier wordt een bedrijf dat al groen was, nog groener.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: