Van Tol na zeven jaar terug op Horecava

19 december 2018 | David Bakker

Na zeven jaar staat Van Tol Convenience Food weer op de Horecava in de RAI van 7 t/m 10 januari 2019. Zij hebben een stand in hal 12 (standnummer 313) om hun vier convenience productcategorieën aan hun klanten te laten zien, te weten brood-, pizza- en eiproducten. En sinds kort het nieuwe concept: Lifestyle Foods.

Tijdens de beursdagen in Amsterdam wordt tevens de nieuwe huisstijl en uitstraling van Van Tol gepresenteerd op de stand. “Ons huidige logo is na het vieren van ons 20-jarige bestaan toe geweest aan vernieuwing”, aldus Kees van Tol, directeur Van Tol Convenience Food. De stand is volledig opgetrokken in nieuwe stijl en straalt inspiratie en vernieuwing uit met het Food Innovation LAB centraal op de stand geplaatst. Het LAB is de ‘bakermat’ van nieuwe concepten waar ‘lekker convenience’ wordt gekoppeld aan ‘gezonder en verantwoord’ eten.

Doelgroep

Van Tol wil met de convenience producten en concepten de doelgroep prikkelen en inspireren. De doelgroep zelf is niet gewijzigd. Ze zijn nog steeds gefocust op Foodservice, Foodretail en Food Industry. “Maar de vraag binnen deze doelgroep is wel gewijzigd”, vertelt Kees verder. “We spelen met onze kennis van wereldwijde markttrends in op de vraag van onze doelgroep om continu gevoed te worden. Onze nieuwe concepten zijn enerzijds gericht op lekker en gemakkelijk en anderzijds op duurzaamheid, gezondheid en verantwoord. Wij maken een koppeling tussen beiden.”

Waarom Horecava

De Horecava is bij uitstek het evenement om nieuwe concepten en producten te showen en te laten proeven. Food professionals willen geïnspireerd worden en Van Tol ziet daarin een rol voor zich weggelegd. Met de nieuwe lijn Lifestyle Foods voegt Van Tol gezonde, natuurlijke en biologische producten toe aan haar assortiment. “De Horecava is een goede manier om je innovaties en merk te promoten en onder de aandacht te brengen bij een groter publiek”, benadrukt Kees van Tol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Achtergronden
Juni-editie: Basiliek*, Alcoholwet, Peter Klosse en veel meer

In de laatste editie van De RestaurantKrant mochten we op audiëntie bij smaakprofessor Peter Klosse, hij maakt zich zorgen over de manier waarop we met ons voedsel omgaan. Rik Jansma, eigenaar en chef cuisinier van Restaurant Basiliek*, vertelt in een uitgebreid interview zijn geheimen over suc...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: