Van Tol na zeven jaar terug op Horecava

19 december 2018 | David Bakker

Na zeven jaar staat Van Tol Convenience Food weer op de Horecava in de RAI van 7 t/m 10 januari 2019. Zij hebben een stand in hal 12 (standnummer 313) om hun vier convenience productcategorieën aan hun klanten te laten zien, te weten brood-, pizza- en eiproducten. En sinds kort het nieuwe concept: Lifestyle Foods.

Tijdens de beursdagen in Amsterdam wordt tevens de nieuwe huisstijl en uitstraling van Van Tol gepresenteerd op de stand. “Ons huidige logo is na het vieren van ons 20-jarige bestaan toe geweest aan vernieuwing”, aldus Kees van Tol, directeur Van Tol Convenience Food. De stand is volledig opgetrokken in nieuwe stijl en straalt inspiratie en vernieuwing uit met het Food Innovation LAB centraal op de stand geplaatst. Het LAB is de ‘bakermat’ van nieuwe concepten waar ‘lekker convenience’ wordt gekoppeld aan ‘gezonder en verantwoord’ eten.

Doelgroep

Van Tol wil met de convenience producten en concepten de doelgroep prikkelen en inspireren. De doelgroep zelf is niet gewijzigd. Ze zijn nog steeds gefocust op Foodservice, Foodretail en Food Industry. “Maar de vraag binnen deze doelgroep is wel gewijzigd”, vertelt Kees verder. “We spelen met onze kennis van wereldwijde markttrends in op de vraag van onze doelgroep om continu gevoed te worden. Onze nieuwe concepten zijn enerzijds gericht op lekker en gemakkelijk en anderzijds op duurzaamheid, gezondheid en verantwoord. Wij maken een koppeling tussen beiden.”

Waarom Horecava

De Horecava is bij uitstek het evenement om nieuwe concepten en producten te showen en te laten proeven. Food professionals willen geïnspireerd worden en Van Tol ziet daarin een rol voor zich weggelegd. Met de nieuwe lijn Lifestyle Foods voegt Van Tol gezonde, natuurlijke en biologische producten toe aan haar assortiment. “De Horecava is een goede manier om je innovaties en merk te promoten en onder de aandacht te brengen bij een groter publiek”, benadrukt Kees van Tol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: