Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

27 maart 2015 |
Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu<

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze
driedimensionale reproductie van Van Gogh’s ‘Korenveld onder onweerslucht’ uit 1890 is tijdens het diner te bewonderen. Genoeg reden voor SVH Meesterkok Onno Kokmeijer om een exclusief diner, geïnspireerd op werken van deze Hollandse meester, samen te stellen. Het meesterwerk aan de wand en de gastvrijheid en service van de drie SVH Meesters van Ciel Bleu zijn de ingrediënten voor volgens het restaurant een meesterlijke culinaire en artistieke ervaring.

Foto: Aan de Chef’s Table van Ciel Bleu wordt men omringd door vier meesters. SVH Meesters Onno Kokmeijer, Noël Vanwittenbergh and Pasquinel Kolk presenteren een exclusief Van Gogh diner, met het werk van meesterschilder Vincent van Gogh als decor.

Vier meesters in het Ciel Bleu Restaurant
Op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ín de keuken van Ciel Bleu, wordt men omringd door vier meesters. Ciel Bleu is het enige restaurant in Nederland waar drie SVH Meesters werkzaam zijn. Meesterkok Onno Kokmeijer, Wijnmeester Noël Vanwittenbergh en Meestergastheer Pasquinel Kolk zorgen voor een exclusief vijfgangendiner met bijpassende wijnen. Aan de Chef’s Table van het restaurant zien gasten de meesters aan het werk, met de Van Gogh Museum Relievo van meesterschilder Vincent van Gogh als decor.
Het meesterlijke Van Gogh diner à € 295,- per persoon is tot en met 29 mei te boeken vanaf minimaal 4 tot maximaal 10 personen.

Christel Tuin



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Nieuwe sim-kaart

Zojuist hebben we onze wekelijkse vergadering gehad. Isabel, Rutger, Mark en ik nemen dan het nieuwe week- en Paasmenu door en evalueren wat er vorige week goed ging en wat er deze week beter kan. Paar dingen: op maandag gaan we dicht, het weekmenu is akkoord en voor de bestellingen hebben we een ni...

Coronacrisis
Koningin Máxima steekt horeca een hart onder de riem

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend een werkbezoek gebracht aan twee horecagelegenheden in Amsterdam. Het bezoek vond plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). De uitbraak van het coronavirus heeft voor de horecabranche geresulteerd ...

Economie Coronacrisis
Rabobank: Nederlandse economie krimpt dit jaar harder dan in 2009 

Aangenomen dat de coronabeperkende maatregelen pas vanaf 1 juni worden versoepeld, krimpt de Nederlandse economie dit jaar naar verwachting met 5 procent. Daarbij raakt de coronacrisis veel sectoren bijzonder hard, zoals de horeca, de landbouw, de industrie en delen van de zakelijke dienstverlening....

81 winnende bieren na zesde Dutch Beer Challenge

Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 400 bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Vanwege de corona-crisis vond de prijsuitreiking dit jaar plaats via ...

Coronacrisis
30ml Nachtegaalstraat speelt in op het Paasfeest thuis

Op 1e en 2e Paasdag bezorgt 30ml Nachtegaalstraat een rijkelijk gevulde ontbijtbox bomvol verse producten aan huis. In een tijd waarin iedereen het Paasfeest ‘gedwongen’ thuis viert en het bezoeken van de supermarkt een uitdaging is, is dit de oplossing voor een luxe Paasontbijt zonder z...

KHN Coronacrisis
KHN: reparatie NOW en demping Wab-effecten dringend noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) signaleert dat de NOW-regeling op belangrijke onderdelen tekortschiet. Afgelopen maandag opende het UVW het NOW-loket. Door de afbakening van het omzetverlies en de fixatie van de vergoeding loonsom sv op uitsluitend januari 2020, worden schrijnende effecten zichtb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: