Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

27 maart 2015 |
Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze
driedimensionale reproductie van Van Gogh’s ‘Korenveld onder onweerslucht’ uit 1890 is tijdens het diner te bewonderen. Genoeg reden voor SVH Meesterkok Onno Kokmeijer om een exclusief diner, geïnspireerd op werken van deze Hollandse meester, samen te stellen. Het meesterwerk aan de wand en de gastvrijheid en service van de drie SVH Meesters van Ciel Bleu zijn de ingrediënten voor volgens het restaurant een meesterlijke culinaire en artistieke ervaring.

Foto: Aan de Chef’s Table van Ciel Bleu wordt men omringd door vier meesters. SVH Meesters Onno Kokmeijer, Noël Vanwittenbergh and Pasquinel Kolk presenteren een exclusief Van Gogh diner, met het werk van meesterschilder Vincent van Gogh als decor.

Vier meesters in het Ciel Bleu Restaurant
Op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ín de keuken van Ciel Bleu, wordt men omringd door vier meesters. Ciel Bleu is het enige restaurant in Nederland waar drie SVH Meesters werkzaam zijn. Meesterkok Onno Kokmeijer, Wijnmeester Noël Vanwittenbergh en Meestergastheer Pasquinel Kolk zorgen voor een exclusief vijfgangendiner met bijpassende wijnen. Aan de Chef’s Table van het restaurant zien gasten de meesters aan het werk, met de Van Gogh Museum Relievo van meesterschilder Vincent van Gogh als decor.
Het meesterlijke Van Gogh diner à € 295,- per persoon is tot en met 29 mei te boeken vanaf minimaal 4 tot maximaal 10 personen.

Christel Tuin



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Horeca Alliantie demonstreert 7 december op Malieveld

Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder worden afgebouwd, maar moeten gemaximaliseerd worden! Juist nú, nu de horeca alle reserves heeft opgebruikt en niet langer overleven kan. Dit is d ...

Financieel Ondernemen Digitaal Ondernemen Horeca & Belasting
7 redenen waarom uw administratie digitaal moet

Digitaliseren is de afgelopen jaren een enorme trend. Alles moet tegenwoordig online en in de cloud. Daarnaast streven veel bedrijven naar een clean desk of een paperless office. Maar wat is er eigenlijk mis met een papieren administratie? Veel ondernemers werken nog met mappen. Inkomende facture ...

Hotelketens Gastronomie
Thuisbezorging door Van der Valk tijdens Kerst

Het is niemand ontgaan; de horeca gaat er inmiddels vanuit dat er geen massale openstelling komt deze Kerst. Ook op het Van der Valk concern heeft corona flinke impact. Hoewel overnachtende hotelgasten welkom zijn, ziet de Kerst er voor Nederlands grootste horecabedrijf dit jaar heel anders uit. Sti ...

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Gastronomie Corona
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: