Valentijn bij McDonald's

16 februari 2015 |
Valentijn bij McDonald's<

In één weekend tijd gaven meer dan 70 mensen gehoor aan de oproep van McDonald’s Zwolle om zijn of haar Valentijn op te geven voor een eenmalig uniek
hamburgerdiner bij kaarslicht in het restaurant. Uit alle unieke verhalen die binnen zijn gekomen bij het fastservicebedrijf, variërend van origineel huwelijksaanzoek tot het vieren van de ontmoeting van haar liefde van haar leven dertien jaar geleden bij de McDrive, zijn er vijf verhalen geselecteerd. Voor deze vijf liefdesparen ging afgelopen zaterdag een wens in vervulling: eenmalig ultiem romantisch dineren bij McDonald’s.

Verzoekjes
“Het idee is ontstaan doordat wij vaker verzoekjes binnen krijgen van mensen die op een speciale dag zoals een huwelijksdag iets willen doen bij McDonald’s. Vanuit die gedachte leek het ons leuk om het eens anders aan te pakken en een romantische diner te organiseren. De aanmeldingen en de prachtige verhalen stroomden in één weekend tijd binnen. Dat is toch heel bijzonder”, aldus Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Verrassing
Een romantisch diner bij McDonald’s. De genodigden van deze avond kan je er niet blijer mee maken. “Eén van de motivaties van de briefschrijvers was dat hij zijn vriendin nog zo uitgebreid kon verrassen met een luxe viergangendiner maar dat er voor zijn vriendin niets boven een knapperig frietje gaat. Een andere briefschrijver van 66 heeft zijn vrouw opgegeven omdat zij samen al tientallen jaren alles van ons merk verzamelen en dit wel een hele bijzondere aanvulling op hun lijstje zou zijn. Maar er zaten ook hele ontroerende verhalen tussen waar je kippenvel van krijgt. Heel bijzonder om deze avond te organiseren voor deze fans. Het was geweldig om de enthousiaste reacties van de ‘Valentijnen’ te zien bij binnenkomst,” aldus een tevreden Feenstra.

Romantisch
Kortom: een geslaagde avond dat een uniek plaatje opleverde. 5 fans op Valentijnsdag bij hun grote liefde: de gele M inclusief een gastvrij onthaal en rode roos. Een eigen plekje aan een romantisch gedekt tafeltje met kaarslicht, rozenblaadjes en live muziek om vervolgens drie gangen te genieten van onder andere Franse frietjes, een lievelingsburger en een dessert met een selectie van verschillende soorten McFlurry.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: