Valentijn bij McDonald's

16 februari 2015 |
Valentijn bij McDonald's<

In één weekend tijd gaven meer dan 70 mensen gehoor aan de oproep van McDonald’s Zwolle om zijn of haar Valentijn op te geven voor een eenmalig uniek
hamburgerdiner bij kaarslicht in het restaurant. Uit alle unieke verhalen die binnen zijn gekomen bij het fastservicebedrijf, variërend van origineel huwelijksaanzoek tot het vieren van de ontmoeting van haar liefde van haar leven dertien jaar geleden bij de McDrive, zijn er vijf verhalen geselecteerd. Voor deze vijf liefdesparen ging afgelopen zaterdag een wens in vervulling: eenmalig ultiem romantisch dineren bij McDonald’s.

Verzoekjes
“Het idee is ontstaan doordat wij vaker verzoekjes binnen krijgen van mensen die op een speciale dag zoals een huwelijksdag iets willen doen bij McDonald’s. Vanuit die gedachte leek het ons leuk om het eens anders aan te pakken en een romantische diner te organiseren. De aanmeldingen en de prachtige verhalen stroomden in één weekend tijd binnen. Dat is toch heel bijzonder”, aldus Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Verrassing
Een romantisch diner bij McDonald’s. De genodigden van deze avond kan je er niet blijer mee maken. “Eén van de motivaties van de briefschrijvers was dat hij zijn vriendin nog zo uitgebreid kon verrassen met een luxe viergangendiner maar dat er voor zijn vriendin niets boven een knapperig frietje gaat. Een andere briefschrijver van 66 heeft zijn vrouw opgegeven omdat zij samen al tientallen jaren alles van ons merk verzamelen en dit wel een hele bijzondere aanvulling op hun lijstje zou zijn. Maar er zaten ook hele ontroerende verhalen tussen waar je kippenvel van krijgt. Heel bijzonder om deze avond te organiseren voor deze fans. Het was geweldig om de enthousiaste reacties van de ‘Valentijnen’ te zien bij binnenkomst,” aldus een tevreden Feenstra.

Romantisch
Kortom: een geslaagde avond dat een uniek plaatje opleverde. 5 fans op Valentijnsdag bij hun grote liefde: de gele M inclusief een gastvrij onthaal en rode roos. Een eigen plekje aan een romantisch gedekt tafeltje met kaarslicht, rozenblaadjes en live muziek om vervolgens drie gangen te genieten van onder andere Franse frietjes, een lievelingsburger en een dessert met een selectie van verschillende soorten McFlurry.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: