Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

3 mei 2016 |
Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei<

Op dinsdag 17 mei organiseert KHN weer een inspiratiesessie voor drankverstrekkers. de sessie vindt bocvendien plaats op een unieke locatie: de Executive
Lounge van PEC Zwolle! Op het programma staan onder andere Joost Broerse, Commercieel Directeur van PEC Zwolle over ondernemerskansen, Marieke Heemskerk, Trade Marketing Director van Heineken die je bijpraat over e-commerce in de biermarkt en bierspecialist Ivo Thijssen die vertelt over de laatste biertrends.

Kortom: KHN heeft een inspirerend programma samengesteld. Aansluitend kun je tijdens de borrel bijpraten met collega-ondernemers. De inspiratiesessie is gratis voor KHN-leden.

Waar en wanneer?
Wanneer? Dinsdag 17 mei 2016 van 12.15 – 16.30 uur
Waar? Executive Lounge bij Stadion PEC Zwolle in Zwolle

Programma
12.15 uur: Inloop en aansluitend lunch
13.15 uur: Start inspiratiesessie met welkom door Eric de Kock, domeinadviseur Drinken
13.20 uur: PEC Zwolle & ondernemen door Joost Broerse, Commercieel Directeur PEC Zwolle.

Oud-profvoetballer Joost Broerse ruilde vorig jaar zijn trainingspak in voor een maatpak. Als Commercieel Directeur vertelt hij voor welke ondernemerskansen en –uitdagingen hij staat in zijn nieuwe functie.

13.35 uur: E-commerce in de biermarkt door Marieke Heemskerk, Trade Marketing Directeur Horeca Heineken Nederland
14.00 uur: Pauze
14.20 uur: Wouter’s Big 5: Gastbeleving anno 2016 door Wouter Verkerk, Gastvrijheidstrainer
14.45 uur: Update naleving leeftijdsgrens 18 door Hans Kant, Beleidsadviseur KHN
15.15 uur: Wat zijn de laatste biertrends? Door Ivo Thijssen, Bierspecialist.

Ivo Thijssen geeft tips waarmee u deze zomer meer omzet kunt draaien onder andere door in te zoomen op combinaties van bier en spijs die goed werken.

15.45 uur: Afsluiting en aansluitend borrel (tot 16.30 uur)

Aanmelden
Kom je ook? Meld je dan aan via dit formulier. Geef hierbij ook even aan of je gebruik maakt van de lunch; dan houden we hier rekening mee.
Tot ziens op 17 mei!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: