Uit eten voor 5,99 euro

6 oktober 2016 | Jorien Slager
Uit eten voor 5,99 euro<

Eten-bestelsite Hungry.nl heeft in Groningen opnieuw een campagne gelanceerd waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde voordeelmenu’s online aanbieden voor 5,99 euro. Groningen is de eerste stad waar Hungry deze actie voor de tweede keer organiseert. Maar liefst 70 restaurants doen dit keer mee aan deze zogenaamde ‘Mega Menu Madness’ campagne.

De deelnemende restaurants zijn voor deze actie door Hungry uitgedaagd om een tijdelijk actiemenu samen te stellen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5,99 euro. Hiermee krijgen inwoners van Groningen de mogelijkheid om voor een laag bedrag kennis te maken met restaurants.

Groningen interessant voor Hungry
Groningen was aanvankelijk de tweede Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceerde in juni. De eerste keer deden er 60 restaurants mee in Groningen. In de huidige campagne zijn er 10 restaurants bij gekomen. De Madnessmenu’s bleken eerder in het buitenland al zeer succesvol. In Limerick (Ierland) ontvingen restaurants 6 keer zoveel orders van nieuwsgierige eters, toen Hungry daar een soortgelijke actie organiseerde.

Tot eind oktober
De Madnessmenu’s zijn tot eind oktober te bestellen in Groningen. Daarna verschuift de actie, waarbij vrijwel alle soorten gerechten besteld kunnen worden, naar een andere stad in Nederland. De actie geldt overigens zowel voor afhaal als thuisbezorging. Het overzicht van deelnemende restaurants in Groningen is te vinden via de campagnepagina op de website van Hungry.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Fernando Jonker: maak soms een uitzondering

Bij Fernando’s gebruiken we convenienceproducten. Is dat per definitie fout? Ik vind van niet. Sojasaus, is daar iets mis mee? Vissaus? Als je dat zelf moet gaan maken, gaat er ontzettend veel tijd en moeite in zitten en levert het iets op qua smaak? Misschien wel, maar ik vind de kant-en-k...

Nice 'n Easy
Seafood Bar Je m'en Fish uit Gent brengt zeevruchten met een twist

De Frans-Engelse woordspeling zegt het eigenlijk allemaal. In de Gentse seafood bar ‘Je m’en Fish’ hoef je geen net pak te dragen om een oester te degusteren. Hier krijg je kwaliteit uit de zee die je zelfs staand aan de bar kan verorberen. Drie jongelui die hun job als advocate...

Culinair Nice 'n Easy
Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) in gesprek over convenience

De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenrestaurant Basiliek in Harderwijk gaan eigenaar en sterrenchef Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan. Convenienceproducten, halffabricate...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: