Uit eten voor 5,99 euro

6 oktober 2016 | Jorien Slager

Eten-bestelsite Hungry.nl heeft in Groningen opnieuw een campagne gelanceerd waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde voordeelmenu’s online aanbieden voor 5,99 euro. Groningen is de eerste stad waar Hungry deze actie voor de tweede keer organiseert. Maar liefst 70 restaurants doen dit keer mee aan deze zogenaamde ‘Mega Menu Madness’ campagne.

De deelnemende restaurants zijn voor deze actie door Hungry uitgedaagd om een tijdelijk actiemenu samen te stellen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5,99 euro. Hiermee krijgen inwoners van Groningen de mogelijkheid om voor een laag bedrag kennis te maken met restaurants.

Groningen interessant voor Hungry
Groningen was aanvankelijk de tweede Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceerde in juni. De eerste keer deden er 60 restaurants mee in Groningen. In de huidige campagne zijn er 10 restaurants bij gekomen. De Madnessmenu’s bleken eerder in het buitenland al zeer succesvol. In Limerick (Ierland) ontvingen restaurants 6 keer zoveel orders van nieuwsgierige eters, toen Hungry daar een soortgelijke actie organiseerde.

Tot eind oktober
De Madnessmenu’s zijn tot eind oktober te bestellen in Groningen. Daarna verschuift de actie, waarbij vrijwel alle soorten gerechten besteld kunnen worden, naar een andere stad in Nederland. De actie geldt overigens zowel voor afhaal als thuisbezorging. Het overzicht van deelnemende restaurants in Groningen is te vinden via de campagnepagina op de website van Hungry.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: