Tweede restaurant Tydloos gaat open

29 augustus 2013 |
Tweede restaurant Tydloos gaat open<

Vanaf 4 september kan men naast Enkhuizen ook in Purmerend onbeperkt eten voor een vast bedrag. In laatst genoemde plaats opent nog een restaurant Tydloos Eten & Drinken de deuren. Het is
het tweede restaurant van Ren en Helen de Boer.

Concept
De formule is bedoeld voor mensen die vooraf precies willen weten wat ze kwijt zullen zijn. Onbeperkt is echt onbeperkt: wie nog een keer trek heeft in één van de gekozen gerechten, bestelt gewoon een tweede keer.

Onbeperkt kiezen
"Ons concept heet Eindeloos Genieten", aldus eigenaresse Helen de Boer. De vestiging in Purmerend is net zo sfeervol en gezellig zijn als het restaurant in Enkhuizen. "Onze gasten hoeven bij het uitzoeken van hun gerechten niet naar de prijs te kijken, je weet precies waar je aan toe bent. 22,95 euro per persoon is een vast bedrag, of je nu een kleine of een grote eter bent. Je kunt onbeperkt kiezen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten."

Warmte en gezelligheid
Tydloos Eten & Drinken is in Enkhuizen een gezellig klein restaurant met ongeveer 70 zitplaatsen. Net als de nieuwe vestiging in Purmerend ademen beide restaurants warmte, rust en gezelligheid. Helen de Boer: "Het concept spreekt onze gasten aan, daarover wordt gesproken en daarvoor komen onze gasten graag terug."

Mee-eten
Tijdens het eindeloos genieten kan een gast onbeperkt diverse kleine voor- hoofd- en nagerechten bestellen. De kaart van Tydloos Eten & Drinken biedt een ruime keus en ook nagerechten zijn inbegrepen bij de prijs. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor 12,50 euro per kind mee-eten. Gerechten kunnen tot 22.00 uur worden besteld, desserts tot 23.00 uur.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: