Tweede restaurant Tydloos gaat open

29 augustus 2013
Tweede restaurant Tydloos gaat open

Vanaf 4 september kan men naast Enkhuizen ook in Purmerend onbeperkt eten voor een vast bedrag. In laatst genoemde plaats opent nog een restaurant Tydloos Eten & Drinken de deuren. Het is
het tweede restaurant van Ren en Helen de Boer.

*Concept*
De formule is bedoeld voor mensen die vooraf precies willen weten wat ze kwijt zullen zijn. Onbeperkt is echt onbeperkt: wie nog een keer trek heeft in één van de gekozen gerechten, bestelt gewoon een tweede keer.

*Onbeperkt kiezen*
"Ons concept heet Eindeloos Genieten", aldus eigenaresse Helen de Boer. De vestiging in Purmerend is net zo sfeervol en gezellig zijn als het restaurant in Enkhuizen. "Onze gasten hoeven bij het uitzoeken van hun gerechten niet naar de prijs te kijken, je weet precies waar je aan toe bent. 22,95 euro per persoon is een vast bedrag, of je nu een kleine of een grote eter bent. Je kunt onbeperkt kiezen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten."

*Warmte en gezelligheid*
Tydloos Eten & Drinken is in Enkhuizen een gezellig klein restaurant met ongeveer 70 zitplaatsen. Net als de nieuwe vestiging in Purmerend ademen beide restaurants warmte, rust en gezelligheid. Helen de Boer: "Het concept spreekt onze gasten aan, daarover wordt gesproken en daarvoor komen onze gasten graag terug."

*Mee-eten*
Tijdens het eindeloos genieten kan een gast onbeperkt diverse kleine voor- hoofd- en nagerechten bestellen. De kaart van Tydloos Eten & Drinken biedt een ruime keus en ook nagerechten zijn inbegrepen bij de prijs. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor 12,50 euro per kind mee-eten. Gerechten kunnen tot 22.00 uur worden besteld, desserts tot 23.00 uur.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws