Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

29 oktober 2014
Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen, waaronder Trattoria&Grill DUE. DUE is onderdeel van Landgoed Avegoor en maakt
sinds 1 januari 2013 deel uit van de Jaap Venendaal Groep. Chef de cuisine Giuseppe Zuddas, een gepassioneerde rasechte Italiaan, werkt elke avond met plezier samen met zijn team en dit harde werken wordt nu beloond.

*Place to be*
Trattoria & Grill Due is ‘the place to be’ voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. Giuseppe verrast de gasten, na een lekker aperitief, met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

*Italiaanse keuken*
De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill DUE eerder als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’. Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt pure en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

Overig nieuws