Restaurants delen gratis gerechtjes uit

7 mei 2013 |
Restaurants delen gratis gerechtjes uit<

De afgelopen dagen hebben diverse chef-koks gratis gerechten uitgedeeld in verschillende Nederlandse steden. Op prominente plaatsen werden voorbijgangers getrakteerd op gerechtjes van
de aanwezige chefs. Zo stonden er pop-up tafels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

Aandacht
De restaurants serveerden gerechten om aandacht te vragen voor de HEERLIJK10Daagse die dit jaar van 7 tot en met 16 mei duurt. Diverse toprestaurants in Nederland bieden een driegangendiner aan voor 25 euro. Een lunch kost 20 euro. Sterrenzaken mogen een toeslag van 10 euro per ster berekenen.

Tafelen in de winkelstraat
De pop-up tafel van HEERLIJK stond op de Dam in Amsterdam met Jaimie van Heije van restaurant Jaimie van Heije uit Amstelveen, Jeroen Bavelaar van Posthoorn ui Monnickendam, en Floris Versluijs van In de keuken van Floris ui Rotterdam.

Vrijgevige chefs
In de Rotterdamse koopgoot waren Erik van Loo van Parkheuvel, Fred Mustert van Fred en Martin Strik van Kip, alle drie uit Rotterdam, aanwezig. Op het Domplein in Utrecht stonden Arnold Meulenbeld van Deeg uit Utrecht en Marcel Hayes van De Burgemeester in Linschoten. Midden op het Binnenhof in Den Haag hebben Marcel van der Kleijn & Ronald van Roon van Calla’s, Bas Kamsteeg van Maxime Denneweg en Marco van Rutten van Corona, allen gesitueerd in Den Haag, de bezoekers verrast.

Op de foto boven: Eten voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: