Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

21 april 2017 | Roy Spijker

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee.

In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en groeien van de business van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Hij zal in zijn rol intensief samenwerken met de zeer gewaardeerde partners op beide locaties.

"HMSHost Schiphol is een van onze flagship locaties en heeft een enorme groei doorgemaakt de laatste jaren onder andere met de opening van zeven nieuwe locaties in Lounge 2. Daarnaast hebben we recentelijk Rotterdam Airport mogen toevoegen aan ons portfolio. We zijn trots op wat we hebben neergezet en hebben er alle vertrouwen in deze trend voort te kunnen zetten met Willemsen aan het roer van deze belangrijke locaties. Willemsen heeft een indrukwekkende track record op management vlak en in het neerzetten en doorontwikkelen van succesvolle concepten," zegt Ronald Loendersloot, Regional Managing Director Europe & Africa van HMSHost International.

Voordat Willemsen in 2014 commercieel directeur werd bij La Place vervulde hij diverse management rollen bij het bedrijf. Toen La Place haar eerste concepten opende was hij horecamanager en daarna rayonmanager. Van 1994 tot 2016 heeft hij de formule als Operations manager, director en uiteindelijk als commercieel directeur zien uitgroeien tot een van Nederlands grootste succesformules.

Overig nieuws

Economie Food
Franchising in horeca neemt toe in Nederland

De franchisesector heeft in 2016 een boost gekregen. Opvallend is de toename van het aantal medewerkers (+3,8%) en de omzet (+3,2%). De sector Detailhandel Food is met de meeste medewerkers en een omzet van maar liefst meer dan 14.1 miljard euro het meest opvallend. Dit is gerealiseerd met mind...

Food Awards
Beste hamburgermaker van Nederland wil prijzen winnen met kipburger

Tijdens National Hamburger Day op zondag 28 mei 2017 viert de Familie Ter Marsch haar hamburgersuccessen van de afgelopen jaren. Tevens blikt zij vooruit met een voorproefje op de World Food Championships in Alabama, Amerika, bij Café Ter Marsch. Op zondag 28 mei serveren zij voor bij de b...

Bezorgen
Eten bestellen via Facebook, een zegen voor restaurants?

In de Verenigde Staten test Facebook het bestellen van eten via het social media kanaal. Restaurants klagen al langer over de hoge kosten bij Thuisbezorgd, dus dit zou een 'game changer' kunnen zijn binnen de bezorgmarkt. Facebook rolt meer functionaliteiten uit, zoals het plaatsen van va...

Video
Video: waarom bezoekers de Europa League finale niet in de horeca bekijken

Irritante gasten, betweters, pseudo-kenners, negatievelingen en een barman die liever voetbal kijkt dan biertjes tapt... Voetbal kijken is leuk, maar soms kun je je ergeren aan de kleinste dingen wanneer de gemoederen hoog oplopen. In deze video zie je waarom bepaalde mensen de finale van de Euro...

Interieur Advertorial
Controle binnenklimaatsystemen bespaart horeca veel geld

Momenteel worden de controles op de regelgeving omtrent de EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) door Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied sterk geïntensiveerd. De regelgeving voor eigenaren en beheerders van gebouwen met een opgeteld koelvermogen van 12KW of meer worden met name in ...

Opening Restaurant
MasterChef-winnaar opent eigen restaurant

Wie altijd al eens aan heeft willen schuiven bij MasterChef Bart van Berkel, kan vanaf deze zomer zijn hart ophalen in de binnenstad van Haarlem. De winnaar van het tv-programma MasterChef opent daar op 10 augustus de deuren van zijn eigen restaurant. Nadat hij MasterChef won, ging Bart van Berke...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: