Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

10 februari 2010 |
Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Vanmiddag is door de leden van de afdeling Amsterdam van Koninklijke Horeca Nederland Ton Poppes benoemd tot hun nieuwe voorzitter. Poppes, al 25 jaar eigenaar van Escape en café De Kroon op het Rembrandtplein, volgt Paul Hermanides op die de afgelopen 5 jaar leiding heeft gegeven aan de Amsterdamse horecavereniging. Ton Poppes heeft ruime ervaring met de Amsterdamse horeca en heeft goede contacten bij de gemeente en stadsdelen. De afgelopen 5 jaar heeft hij de Amsterdamse discotheken vertegenwoordigd in de vereniging en zich met name bezig gehouden met de dossiers discriminatie en ventilatiesystemen ten behoeve van het rookverbod en de herinrichting van het Rembrandtplein.

Minder ambtelijke hordes
Onder het voorzitterschap van Ton Poppes zal de vereniging zich de komende jaren vooral inzetten op vermindering van het aantal gemeentelijke regels, opkomen voor de kleine ondernemers en het belang van goede horecavoorzieningen benadrukken bij de stadsdelen en gemeentelijke diensten. "Bij Economische Zaken zit wel tussen de oren dat wij een behoorlijke duit in het zakje doen en bijdragen aan de sociale samenhang in de stad. Nu de andere diensten nog. Wij leven van gastvrijheid, en moeten geen onnodige ambtelijke hordes moeten lopen om ons werk goed te kunnen doen", aldus Poppes.

Hospitality Management, De RestaurantKrant, De CaféKrant, Lunchroom, Sanny Visser

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ton-poppes-nieuwe-voorzitter-khn-amsterdam/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: