Tom Haines begonnen als corporate chef bij UMH Group

Auteur: redactie
Personalia 11 maart 2024
Tom Haines begonnen als corporate chef bij UMH Group

UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als nieuwe corporate chef. Haines, oorspronkelijk uit Engeland, brengt een schat aan ervaring met zich mee. Hij is afkomstig van The Breda Group, waar hij de rol van corporate chef vervulde. Haines heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd bij hoog aangeschreven restaurants in Londen, waaronder Berners Tavern, het L’oscar Restaurant in het gelijknamige vijfsterren hotel, evenals het met een Michelinster bekroonde restaurant Angler.

“Met zijn open houding en ervaring in de keuken zal Tom ons helpen bij het aansturen en versterken van onze keukenteams. Zijn expertise en passie voor goed en lekker eten zullen een onschatbare bijdrage leveren aan ons groeitraject”, aldus Wessel Kuipers, algemeen directeur bij UMH Group. UMH Group zit in een fase van uitbreiding, met de succesvolle opening van het achtste George-restaurant Le Grand George net achter de rug en grootse plannen voor 2024. Hieronder valt de opening van de eerste internationale George in Curaçao en een nieuwe UMH-zaak in de Houthavens, wat het op een totaal van dertien locaties brengt.

"We zijn zeer verheugd om Tom te verwelkomen in ons gedreven team," zegt Kuipers. "Zijn komst markeert een belangrijke stap voorwaarts in onze ambitie om uit te breiden en nieuwe ervaringen te bieden aan onze gasten. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Tom en zijn er van overtuigd dat hij een sleutelrol zal spelen in onze toekomstige successen."

Haines voegt hieraan toe: "Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van UMH Group en kijk ernaar uit om mijn passie voor koken te delen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Samen zullen we niet alleen onze geliefde Amsterdammers blijven verrassen, maar ook buiten onze stad- en landgrenzen willen we bekend staan als de local hero. Daar gaan we op focussen!"

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws