Tijd voor onderscheidende en waanzinnige producten

8 oktober 2018 | redactie

Beleving is wat de gast anno nu te allen tijde wil ervaren in een restaurant. Ieder product moet een verhaal hebben. Alle producten die wij aanbieden hebben zo een exclusief verhaal. Van de zoektocht naar de allerlekkerste authentieke Italiaanse truffel, tot de hand gebrande koffiebonen uit Firenze. Lindenfood wil een verhaal overbrengen, een verhaal dat begint bij passie en liefde. Hierdoor vind u bij ons alleen authentieke en exclusieve delicatessen.

Voor de uitzonderlijke koffie hebben wij een passende machine en volledige horecauitrusting. Wij kunnen de zorgen volledig uit handen nemen, plaatsen van de machine, onderhoud en een cursus voor uw medewerkers zit er allemaal bij in. Uiteraard verzorgen wij ook lease. 

Onderscheidend vermogen

Het is ons doel om de beste producten uit alle hoeken van de wereld naar Nederland te krijgen en beschikbaar te stellen voor u! Dit doel is ontstaan na jaren lang werkzaam te zijn in de foodbranche en gemerkt te hebben dat er veel vraag is naar producten die niet alom verkrijgbaar zijn en als het verkrijgbaar is niet in de gewenste kwaliteit. Al onze producten zijn authentiek en net als LindenFood ontstaan uit liefde voor kwaliteit eten.

Waarom LindenFood

Verhaal, uitstraling, smaak, kwaliteit, prijs, marge en de herkomst zijn alle een criteria voor de onderscheidende producten. LindenFood is een bedrijf waar het niet gaat om de massa maar om het product. Wij zijn dagelijks in de weer om voor u en uw klanten de juiste producten te vinden en naar Nederland te halen, producten die niet alom verkrijgbaar zijn. Voeding dat is zoals het hoort te zijn, zonder alle toevoegingen waar een kok van gruwelt.  

Wij staan voor u klaar om u te helpen aan de beste producten!

Voor een product presentatiefilmpje klikt u hier
Voor een uitgebreide presentatie kunt u direct mailen naar info@lindenfood.com

Prijswinnend assortiment

Een aantal van onze producten winnen prijzen, vaak! Onze prosecco uit HET gebied in Italië winnen ieder jaar prijzen. Ook hebben wij een olijfolie uit Griekenland die niet vreemd is aan prijzen. Een echt onderscheidend assortiment!

U en LindenFood

Wij hechten waarde aan een langdurige samenwerking, waarvan u net als wij kunt profiteren. Als u met ons de samenwerking aangaat, kan uw directe concurrent dat dus niet. Zo behoudt u uw onderscheidend vermogen. Daarnaast kunnen wij u een service beloven waar u blij van wordt en een levering waar u versteld van staat.

Voor meer informatie kunt een kijkje nemen op onze website:

www.lindenfoodgroep.com of direct contact opnemen via info@lindenfood.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: