Tijd voor onderscheidende en waanzinnige producten

8 oktober 2018 | redactie

Beleving is wat de gast anno nu te allen tijde wil ervaren in een restaurant. Ieder product moet een verhaal hebben. Alle producten die wij aanbieden hebben zo een exclusief verhaal. Van de zoektocht naar de allerlekkerste authentieke Italiaanse truffel, tot de hand gebrande koffiebonen uit Firenze. Lindenfood wil een verhaal overbrengen, een verhaal dat begint bij passie en liefde. Hierdoor vind u bij ons alleen authentieke en exclusieve delicatessen.

Voor de uitzonderlijke koffie hebben wij een passende machine en volledige horecauitrusting. Wij kunnen de zorgen volledig uit handen nemen, plaatsen van de machine, onderhoud en een cursus voor uw medewerkers zit er allemaal bij in. Uiteraard verzorgen wij ook lease. 

Onderscheidend vermogen

Het is ons doel om de beste producten uit alle hoeken van de wereld naar Nederland te krijgen en beschikbaar te stellen voor u! Dit doel is ontstaan na jaren lang werkzaam te zijn in de foodbranche en gemerkt te hebben dat er veel vraag is naar producten die niet alom verkrijgbaar zijn en als het verkrijgbaar is niet in de gewenste kwaliteit. Al onze producten zijn authentiek en net als LindenFood ontstaan uit liefde voor kwaliteit eten.

Waarom LindenFood

Verhaal, uitstraling, smaak, kwaliteit, prijs, marge en de herkomst zijn alle een criteria voor de onderscheidende producten. LindenFood is een bedrijf waar het niet gaat om de massa maar om het product. Wij zijn dagelijks in de weer om voor u en uw klanten de juiste producten te vinden en naar Nederland te halen, producten die niet alom verkrijgbaar zijn. Voeding dat is zoals het hoort te zijn, zonder alle toevoegingen waar een kok van gruwelt.  

Wij staan voor u klaar om u te helpen aan de beste producten!

Voor een product presentatiefilmpje klikt u hier
Voor een uitgebreide presentatie kunt u direct mailen naar info@lindenfood.com

Prijswinnend assortiment

Een aantal van onze producten winnen prijzen, vaak! Onze prosecco uit HET gebied in Italië winnen ieder jaar prijzen. Ook hebben wij een olijfolie uit Griekenland die niet vreemd is aan prijzen. Een echt onderscheidend assortiment!

U en LindenFood

Wij hechten waarde aan een langdurige samenwerking, waarvan u net als wij kunt profiteren. Als u met ons de samenwerking aangaat, kan uw directe concurrent dat dus niet. Zo behoudt u uw onderscheidend vermogen. Daarnaast kunnen wij u een service beloven waar u blij van wordt en een levering waar u versteld van staat.

Voor meer informatie kunt een kijkje nemen op onze website:

www.lindenfoodgroep.com of direct contact opnemen via info@lindenfood.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: