Thuisbezorgd.nl gaat opnieuw op zoek naar beste restaurant

5 december 2017 | Roy Spijker
Thuisbezorgd.nl gaat opnieuw op zoek naar beste restaurant<

Vandaag start de jaarlijkse Best Restaurants Awards verkiezing van Thuisbezorgd.nl. Tot en met 7 januari 2018 kan men stemmen op ieders favoriete genomineerde restaurant. Dit kan via de nominatiepagina of via menukaarten op Thuisbezorgd.nl. Zowel de stemmers als de restaurants kunnen mooie prijzen winnen. De winnaars worden in januari bekendgemaakt.

De 741 geselecteerde restaurants zijn verdeeld over 100 Nederlandse steden. De genomineerden zijn uitgekozen op basis van het aantal beoordelingen, de gemiddelde score van de kwaliteit van het eten en de snelheid van bezorgen in 2017. Uiteindelijk zal één landelijke winnaar worden gekozen, gevolgd door een winnaar per regio. Dit zijn de restaurants die de strijd aangaan: https://www.thuisbezorgd.nl/beste-restaurants Tot slot worden er 25 categoriewinnaars uitgeroepen, zoals in de categorieën beste Italiaanse restaurant of beste burgerbar.

Rotterdamse nationale titelverdediger
Vorig jaar was Angelo’s Pizza in Rotterdam de gelukkige nationale winnaar. Het restaurant over de winst vorig jaar: “Het winnen van de Best Restaurant Award in de regio Rotterdam en heel Nederland was een grote eer. Het is een bevestiging dat klanten ons eten zo lekker vinden. Bovendien wisten mensen ons nog beter te vinden en is het aantal bestellingen enorm gestegen. We gaan ons best doen om deze titels opnieuw te winnen.” Of dat zal lukken, zal in januari blijken. Dan zullen de 126 winnaars bekend worden gemaakt.

Business boost voor de beste restaurants
De winnende restaurants mogen naast de eer en de titel, ook nog eens mooie prijzen in ontvangst nemen. Dankzij promomateriaal, merchandise, een e-bike en een advertentiecampagne geven de Best Restaurants Awards 2017 van Thuisbezorgd.nl deze zaken een flinke boost. Daarvoor hebben ze natuurlijk wel de stem van klanten nodig, want die bepaalt wie er aan de haal gaat met de prijzen.

Een jaar lang gratis eten
Door te stemmen, via Best Restaurants Awards 2017, zijn er veel prijzen te winnen, waaronder een jaar lang gratis eten ter waarde van €3.650,-. Andere prijzen die te winnen zijn: een e-bike, een Fujifilm-Instax minicamera of Thuisbezorgd.nl-vouchers variërend van €5,- tot €30,-

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy...

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: