Thuisbezorgd levert zonder fysiek contact

13 maart 2020 | David Bakker

Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, begint met een contactloze levering voor alle restaurants op het platform, na de recente wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus.

Als voorzorgsmaatregel in reactie op het Coronavirus, biedt Takeaway.com levering zonder fysieke contact vanaf vandaag. Deze nieuwe maatregel is van toepassing op alle restaurants op het platform en de bezorgkoeriers. worden geïnstrueerd om bij de klant aan te bellen en de bezorgzak bij de deur te laten staan. Deze maatregel komt in heel Europa.


Het bovenstaande vormt een aanvulling op de reeds uitgevoerde veiligheidsmaatregelen. In de afgelopen weken heeft Takeaway.com gezorgd voor gezondheids- en veiligheidsinstructies aan alle werknemers en chauffeurs, en het personeel wordt specifiek getraind op de correcte preventieve maatregelen, alsook over de wijze waarop een verdachte situatie moet worden gemeld.

Het bedrijf verdeelt ook hygiënische apparatuur onder de eigen koeriers, zoals antibacteriële handdesinfectiemiddelen. Takeaway.com werkt ook samen met zijn partnerrestaurants om alle aanbevolen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te garanderen. zijn aanwezig en worden gerespecteerd, in het belang van klanten, werknemers en koeriers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
De terrasactie van 2 maart in beeld

Eemhof Watersport & Beachclub uit Zeewolde plaatste dit bericht vanmiddag op Instagram met de tekst: "Wat zouden we het terras weer graag gevuld hebben! Wij zijn ervan overtuigd dat wij als horeca dit op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen." Foto: Instagram Eemhof Watersport & Beachclub. ...

Interview Longread
Terras niet open: ''De belangstelling was simpelweg te groot''

Elsemiek Platschorre van Café de Pineut op het Museumplein in Ede wilde oorspronkelijk haar terras vandaag openen, maar zag daar vanaf toen bleek dat er wel heel veel reserveringen en reacties binnenkwamen. "De belangstelling was overweldigend; meer dan 500 bevestigde reserveringen, tall ...

Achtergronden
Eigenaar Stadsvilla Sonsbeek neemt buurman De Palatijn over

De Arnhemse horecaondernemer Kees Bouwhof, bekend van Stadsvilla Sonsbeek, is sinds vandaag ook eigenaar van het nabijgelegen horeca-etablissement De Palatijn. Dankzij deze uitbreiding kan de Stadsvilla, ook bekend als ‘de Witte Villa’, onder andere haar aanbod als officiële trouwlo ...

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: