The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu

26 november 2018 | Thijs Jacobs

Een verlangen naar een heerlijk ouderwets, mals stuk vlees. Dat verlangen wordt beantwoord door The Uptown Meat Club in Amsterdam. Zij verwelkomt je hiervoor met open armen én goede klassiekers, die vanaf nu op het nieuwe menu staan. Bij dit restaurant weten zij namelijk waar ze goed in zijn; kwaliteitsvlees bereid met passie en kennis.

Driejarig bestaan 

The Uptown Meat Club bestaat drie jaar en om dit te vieren, introduceren zij onder andere een nieuw menu waarbij de koe compleet ontleed wordt, van Côte de Boeuf en Rib-eye tot Picanha. Alle stukken vlees van de koe die er toe doen, worden gebruikt en zijn terug te vinden op het nieuwe menu. En niet zomaar een koe; alleen het beste vlees van de Hollandse dubbeldoel koe wordt gebruikt voor jouw (h)eerlijk uitgekozen stuk vlees. Na jarenlang in de wei te hebben gegraasd, gaat zij hierna op een all inclusive vakantie. Het vlees wordt bereid in niets minder dan een Mibrasa houtskool grill-oven. Zuiverende vlammen die het stuk vlees ambachtelijk garen voor een echt, authentieke smaak. Tot slot biedt The Uptown Meat Club een uitgebreide selectie aan wijnen, die uitstekend bij haar gerechten aansluiten.

Chef’s Table 

Een goed stuk vlees, verse friet en mooie wijn in een ongedwongen sfeer leent voor een echt avondje genieten bij The Uptown Meat Club. En nog leuker: dit is ook altijd mogelijk aan de Chef’s Table met een groep tot wel 30 personen, want het restaurant weet wat goed eten én goed gezelschap inhoudt. Een tafel bij de open keuken, om de beleving nog meer kracht bij te zetten. Kortom, als vlees liefhebber mag je The Uptown Meat Club absoluut niet missen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid Biologisch
Onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' duurzame producten van start

Op dinsdag 23 januari om 13.15 uur gaat op de Bio-beurs te Zwolle het onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' officieel van start. Het project maakt inzichtelijk wat de prijs is van duurzame voedselproducten voor iedere stap in de keten. Zo draagt het bij aan de transitie van onze voedselproduct...

Bier Events
Lustrumeditie Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 wordt Rotterdam voor de vijfde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vijfde en dus lustrumeditie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra) zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen e...

Events Culinair
Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriete chefs een bijzonder negen gangen menu te reserveren. Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van in...

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: