The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu

26 november 2018 | Thijs Jacobs

Een verlangen naar een heerlijk ouderwets, mals stuk vlees. Dat verlangen wordt beantwoord door The Uptown Meat Club in Amsterdam. Zij verwelkomt je hiervoor met open armen én goede klassiekers, die vanaf nu op het nieuwe menu staan. Bij dit restaurant weten zij namelijk waar ze goed in zijn; kwaliteitsvlees bereid met passie en kennis.

Driejarig bestaan 

The Uptown Meat Club bestaat drie jaar en om dit te vieren, introduceren zij onder andere een nieuw menu waarbij de koe compleet ontleed wordt, van Côte de Boeuf en Rib-eye tot Picanha. Alle stukken vlees van de koe die er toe doen, worden gebruikt en zijn terug te vinden op het nieuwe menu. En niet zomaar een koe; alleen het beste vlees van de Hollandse dubbeldoel koe wordt gebruikt voor jouw (h)eerlijk uitgekozen stuk vlees. Na jarenlang in de wei te hebben gegraasd, gaat zij hierna op een all inclusive vakantie. Het vlees wordt bereid in niets minder dan een Mibrasa houtskool grill-oven. Zuiverende vlammen die het stuk vlees ambachtelijk garen voor een echt, authentieke smaak. Tot slot biedt The Uptown Meat Club een uitgebreide selectie aan wijnen, die uitstekend bij haar gerechten aansluiten.

Chef’s Table 

Een goed stuk vlees, verse friet en mooie wijn in een ongedwongen sfeer leent voor een echt avondje genieten bij The Uptown Meat Club. En nog leuker: dit is ook altijd mogelijk aan de Chef’s Table met een groep tot wel 30 personen, want het restaurant weet wat goed eten én goed gezelschap inhoudt. Een tafel bij de open keuken, om de beleving nog meer kracht bij te zetten. Kortom, als vlees liefhebber mag je The Uptown Meat Club absoluut niet missen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Awards Culinair
Team Bocuse d’Or NL niet door naar Wereldfinale

Chef Marco van der Wijngaard (29, Restaurant ’t Amsterdammertje) en commis Yentl van Gilst (21, Restaurant De Burgemeester en Sterklas ROC van Amsterdam) hebben helaas niet de top 10 bereikt tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or. Onder begeleiding van coach en voormalig deelnemer ...

Branded Content Nice 'n Easy
''Brood dat je wilt ontdekken''

Met PUR PAIN brengt de Vlaamse Biobakkerij De Trog ambachtelijke, pure en 100% biologische broodproducten tot bij de Food professional. De bakkerij uit Ieper in België heeft zich weten uit te bouwen tot een ware trendsetter in de Belgische voedingssector. Eten verbindt mensen en culturen, broo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: