The Iron Lady brengt Flat Iron Steak naar Rotterdam

10 januari 2020 | redactie

Eind februari opent restaurant The Iron Lady in de Pannekoekstraat in Rotterdam. Alles draait hier om de Flat Iron Steak: in Nederland onbekend, maar in de UK en de VS gezien als het lekkerste stuk rund dat er is. De bedenkers van The Iron Lady hebben één missie: de beste steak van Rotterdam serveren, voor iedereen betaalbaar en zonder fratsen. “Dankzij onze minimalistische kaart kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit voor een zeer sympathieke prijs bieden”, aldus de bedenkers.

Comfort food

Naast de signature dish - de Flat Iron Steak – kunnen gasten bij The Iron Lady ook terecht voor een malse Bavette en hele goede (vega)burgers. Daarbij kan er gekozen worden uit een keur aan verrassende bijgerechten die gedeeld kunnen worden. Met als afsluiting een ongeëvenaard dessert waar men een blokje voor omloopt. Natuurlijk kunnen de gasten hier ook genieten van cocktails, craft biertjes en soepele wijnen. Voor de lunch serveert The Iron Lady onder andere een écht broodje steak, zoals nergens anders in Rotterdam.

Ode aan de vrouw

The Iron Lady is een ode aan sterke, onafhankelijke vrouwen. De inspiratiebron voor het nieuwe restaurant is Margaret Thatcher, ook bekend als the Iron Lady. De sfeer bij The Iron Lady is intiem, met warme tinten, zachte stoffen en ronde vormen. Tegelijkertijd stoer, eenvoudig en krachtig. Een kruising tussen een jaren ’20 whisky bar en een Engelse pub. Bij The Iron Lady geen vleeshaken, rijpkasten en zwarte letters of koeien aan de muur. Comfort food eet je in een comfortabele en gezellige atmosfeer. The Iron Lady is iedere dag van de week geopend voor lunch en diner. Op vrijdag en zaterdag kun je er tot laat eten: de keuken is tot middernacht open.

‘If you want anything said, ask a man. If you want anything done, ask a woman’.– Margaret Thatcher

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: