The Iron Lady brengt Flat Iron Steak naar Rotterdam

10 januari 2020 | redactie

Eind februari opent restaurant The Iron Lady in de Pannekoekstraat in Rotterdam. Alles draait hier om de Flat Iron Steak: in Nederland onbekend, maar in de UK en de VS gezien als het lekkerste stuk rund dat er is. De bedenkers van The Iron Lady hebben één missie: de beste steak van Rotterdam serveren, voor iedereen betaalbaar en zonder fratsen. “Dankzij onze minimalistische kaart kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit voor een zeer sympathieke prijs bieden”, aldus de bedenkers.

Comfort food

Naast de signature dish - de Flat Iron Steak – kunnen gasten bij The Iron Lady ook terecht voor een malse Bavette en hele goede (vega)burgers. Daarbij kan er gekozen worden uit een keur aan verrassende bijgerechten die gedeeld kunnen worden. Met als afsluiting een ongeëvenaard dessert waar men een blokje voor omloopt. Natuurlijk kunnen de gasten hier ook genieten van cocktails, craft biertjes en soepele wijnen. Voor de lunch serveert The Iron Lady onder andere een écht broodje steak, zoals nergens anders in Rotterdam.

Ode aan de vrouw

The Iron Lady is een ode aan sterke, onafhankelijke vrouwen. De inspiratiebron voor het nieuwe restaurant is Margaret Thatcher, ook bekend als the Iron Lady. De sfeer bij The Iron Lady is intiem, met warme tinten, zachte stoffen en ronde vormen. Tegelijkertijd stoer, eenvoudig en krachtig. Een kruising tussen een jaren ’20 whisky bar en een Engelse pub. Bij The Iron Lady geen vleeshaken, rijpkasten en zwarte letters of koeien aan de muur. Comfort food eet je in een comfortabele en gezellige atmosfeer. The Iron Lady is iedere dag van de week geopend voor lunch en diner. Op vrijdag en zaterdag kun je er tot laat eten: de keuken is tot middernacht open.

‘If you want anything said, ask a man. If you want anything done, ask a woman’.– Margaret Thatcher

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: