The Iron Lady brengt Flat Iron Steak naar Rotterdam

10 januari 2020 | redactie
The Iron Lady brengt Flat Iron Steak naar Rotterdam

Eind februari opent restaurant The Iron Lady in de Pannekoekstraat in Rotterdam. Alles draait hier om de Flat Iron Steak: in Nederland onbekend, maar in de UK en de VS gezien als het lekkerste stuk rund dat er is. De bedenkers van The Iron Lady hebben één missie: de beste steak van Rotterdam serveren, voor iedereen betaalbaar en zonder fratsen. “Dankzij onze minimalistische kaart kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit voor een zeer sympathieke prijs bieden”, aldus de bedenkers.

Comfort food

Naast de signature dish - de Flat Iron Steak – kunnen gasten bij The Iron Lady ook terecht voor een malse Bavette en hele goede (vega)burgers. Daarbij kan er gekozen worden uit een keur aan verrassende bijgerechten die gedeeld kunnen worden. Met als afsluiting een ongeëvenaard dessert waar men een blokje voor omloopt. Natuurlijk kunnen de gasten hier ook genieten van cocktails, craft biertjes en soepele wijnen. Voor de lunch serveert The Iron Lady onder andere een écht broodje steak, zoals nergens anders in Rotterdam.

Ode aan de vrouw

The Iron Lady is een ode aan sterke, onafhankelijke vrouwen. De inspiratiebron voor het nieuwe restaurant is Margaret Thatcher, ook bekend als the Iron Lady. De sfeer bij The Iron Lady is intiem, met warme tinten, zachte stoffen en ronde vormen. Tegelijkertijd stoer, eenvoudig en krachtig. Een kruising tussen een jaren ’20 whisky bar en een Engelse pub. Bij The Iron Lady geen vleeshaken, rijpkasten en zwarte letters of koeien aan de muur. Comfort food eet je in een comfortabele en gezellige atmosfeer. The Iron Lady is iedere dag van de week geopend voor lunch en diner. Op vrijdag en zaterdag kun je er tot laat eten: de keuken is tot middernacht open.

‘If you want anything said, ask a man. If you want anything done, ask a woman’.– Margaret Thatcher

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: