Terug van weggeweest: onbeperkt spareribs bij De Beren

Auteur: Redactie
jubileum 10 juni 2024
Terug van weggeweest: onbeperkt spareribs bij De Beren

De iconische onbeperkte spareribs zijn tijdelijk terug op de kaart bij De Beren. Ter ere van het 40-jarig jubileum kunnen gasten van 10 juni tot en met 18 augustus 2024 genieten van onbeperkt spareribs voor een kleine prijs van 19,84 euro per persoon.

Deze actie is van maandag tot en met donderdag verkrijgbaar in alle De Berenrestaurants. De actie waarbij je onbeperkt spareribs kon bestellen was jarenlang een vaste favoriet op de menukaart van De Beren op dinsdag en donderdag. Hoewel deze traditie vier jaar geleden werd stopgezet, zorgt De Beren nu voor een feestelijke terugkeer.

Knipoog naar 1984

De spareribs is een gerecht dat bij veel gasten hoog op het favorietenlijstje staat. Ter ere van het veertigjarige bestaan van De Beren geniet iedereen van 10 juni tot en met 18 augustus dit jaar, van maandag tot en met donderdag weer van onbeperkt spareribs. De prijs van 19,84 euro is een knipoog naar het oprichtingsjaar van De Beren in 1984. Om hun trouwe gasten en fans wat terug te geven voor de veertig jaar aan support, wil De Beren hun gasten blij maken met de (tijdelijke) terugkeer van deze populaire actie. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws