Talent van de Toekomst stroomt door naar internationale finale

13 maart 2017 | Thijs Jacobs

Op Maandag 6 maart was de voorronde van de jaarlijkse vakwedstrijd voor gastronomische- en gastvrijheidstalenten van Talent van de Toekomst op 10 april. Talenten van vier vakscholen (MBO Amersfoort, ROC Friese Poort, Zoomvliet College en Graafschap College) streden tegen elkaar door twee hoofdgerechten vanuit een Black Box te presenteren.

De juryleden, bestaand uit onder anderen Rik Jansma, (voorzitter JRE Nederland), Cees Helder (voorzitter les Patrons Cuisiniers) en Albert Jan Santbrink (chef Miele NL) lette bij de beoordeling op creativiteit, kooktechniek, cuisson, smaak, en HACCP/communicatie/houding. De twee koks met het hoogste aantal punten plaatsen zich voor de finale op 10 april.

De winnaars van de voorronde waren de talenten van MBO Amersfoort en ROC Friese Poort. Op 10 april zullen zij de strijd aangaan met elkaar en met talenten van andere vakscholen uit onder andere Oostenrijk, Groot Brittanië en Italië.

De wedstrijd zal plaatsvinden in het Miele culinary institute te Vianen en belooft een heus gastronomisch spektakel te worden waarbij de top van de gastronomie van Nederland aanwezig is. Hier zullen zij 16 witte en 12 zwarte brigades beoordelen op gastronomie en gastvrijheid.

Website meer info:
http://talentvandetoekomst.nl/informatie/talent-van-toekomst-2017

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Corona
Terrassen gaan op 21 april niet open

De terrassen gaan op 21 nog niet open. De voorgenomen versoepelingen zijn met minstens een week opgeschoven, aangezien de besmettingscijfers nu nog te hoog zijn. Een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst heeft dit bevestigd na het 'Catshuisoverleg' van zondag. De burgemeesters van ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
Gastvrij Arnhem eerste centrale registratietool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: