Sterrenregen bij THE Caviar Event

22 november 2012 |
Sterrenregen bij THE Caviar Event<

Op maandag 19 november vond op het Forteiland IJmuiden het culinaire evenement THE Caviar Event plaats. Onder de genodigden bevonden zich onder andere chef-koks van sterrenrestaurants in Nederland en België.

Expertise delen
Prominente gastkoks als Onno Kokmeijer, Jurgen Koens, Roel Gilissen, Jean Jacques Menanteau en de Sterklas van het ROC Amsterdam bereidden hun gerechten met king crab, zalm en kaviaar. De Iraanse zoutmeester en de Noorse producent van king crab waren aanwezig om hun expertise met de gasten te delen.

Lancering nieuwe lijn
Tijdens het evenement werd aan culinair Nederland de nieuwe Tjoepy-lijn gepresenteerd, de 10-grams kaviaarverpakking die de horeca in staat stelt om kaviaar gemakkelijker aan haar gasten te verkopen.

Introductie Caviar club
Tevens vond de officiële lancering plaats van de Caviar club, een businessclub die de leden de gelegenheid geeft tot netwerken. Het lidmaatschap biedt ook toegang tot een aantal besloten culinaire avonden en voordelen bij het kopen van kaviaar.

Op de foto: Hossein Akef van Persian Caviar tijdens de opening van het event

Foto: Moudy de Jong

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: