Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

1 april 2015 |
Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria<

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam heeft onder leiding van Executive Chef Ron Schouwenburg de nieuwe ‘Trattoria – per vini e mangiare’ geopend.
Een sfeervolle, Italiaanse Trattoria met een ruime selectie huisgemaakte anti pasti, verse pasta’s en hippe flammkuchen met gezonde ingrediënten.

Vernieuwend concept
Schouwenburg is onder andere werkzaam geweest als Chef de Cuisine bij Restaurant Vermeer in Amsterdam en als Chefkok bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Met de nieuwe ‘Trattoria – per vini en mangiare’ biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan voor hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs.

Trattoria aan het Amsterdamse Bos
“Met de nieuwe Trattoria introduceren wij een vernieuwend en toegankelijk concept binnen de Steigenberger hotelformule. De eigentijdse Trattoria, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, heeft een sfeervolle, informele ambiance en grenst aan de zonnige en groene binnentuin. Mede door de gunstige ligging nabij de A9 en A10, biedt de Trattoria een goede pitstop voor mensen die op doorreis zijn en even willen ontsnappen aan het drukke stadscentrum van Amsterdam”, aldus Erwin M. Bruyn, Area General Manager Nederland. “Gasten zijn blij verrast door het nieuwe concept, mede omdat men doorgaans geen sfeervolle Italiaanse Trattoria verwacht in een zakelijk hotel. De Trattoria biedt een concept waarbij alles draait om kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs in een informele setting.”

Over de Trattoria
Een eigentijdse Trattoria in de mooie ambiance van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam waar Chefkok Ron Schouwenburg een selectie anti-pasti, verse pasta’s, trendy flammkuchen en smaakvolle wijnen serveert. De nieuwe Trattoria is dé plek om tevens te genieten van Italiaanse klassiekers zoals Penne Arrabiatta, Spaghetti Vongole, panna cotta en tiramisu. Met de Trattoria biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs. Met de gunstige ligging nabij de A9 en A10, kunnen Trattoria gasten gratis parkeren in de parkeergarage onder het hotel. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 17:30 uur tot 22:00 uur. Een culinaire & verrassende pitstop voor een ieder die op doorreis is.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Achtergronden Coronacrisis
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal zoeken restaurants die het zwaar hebben

De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang dicht. Geen gast in de zaak. Sommige restaurants hebben in de crisistijd wel een afhaal- of brengservice gehad, maar daarmee konden ze nauwelijks hun hoofd boven water houden. Nu zijn ze eindelijk weer open, maar alles is anders...

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: