Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

1 april 2015
Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam heeft onder leiding van Executive Chef Ron Schouwenburg de nieuwe ‘Trattoria – per vini e mangiare’ geopend.
Een sfeervolle, Italiaanse Trattoria met een ruime selectie huisgemaakte anti pasti, verse pasta’s en hippe flammkuchen met gezonde ingrediënten.

*Vernieuwend concept*
Schouwenburg is onder andere werkzaam geweest als Chef de Cuisine bij Restaurant Vermeer in Amsterdam en als Chefkok bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Met de nieuwe ‘Trattoria – per vini en mangiare’ biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan voor hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs.

*Trattoria aan het Amsterdamse Bos*
“Met de nieuwe Trattoria introduceren wij een vernieuwend en toegankelijk concept binnen de Steigenberger hotelformule. De eigentijdse Trattoria, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, heeft een sfeervolle, informele ambiance en grenst aan de zonnige en groene binnentuin. Mede door de gunstige ligging nabij de A9 en A10, biedt de Trattoria een goede pitstop voor mensen die op doorreis zijn en even willen ontsnappen aan het drukke stadscentrum van Amsterdam”, aldus Erwin M. Bruyn, Area General Manager Nederland. “Gasten zijn blij verrast door het nieuwe concept, mede omdat men doorgaans geen sfeervolle Italiaanse Trattoria verwacht in een zakelijk hotel. De Trattoria biedt een concept waarbij alles draait om kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs in een informele setting.”

*Over de Trattoria*
Een eigentijdse Trattoria in de mooie ambiance van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam waar Chefkok Ron Schouwenburg een selectie anti-pasti, verse pasta’s, trendy flammkuchen en smaakvolle wijnen serveert. De nieuwe Trattoria is dé plek om tevens te genieten van Italiaanse klassiekers zoals Penne Arrabiatta, Spaghetti Vongole, panna cotta en tiramisu. Met de Trattoria biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs. Met de gunstige ligging nabij de A9 en A10, kunnen Trattoria gasten gratis parkeren in de parkeergarage onder het hotel. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 17:30 uur tot 22:00 uur. Een culinaire & verrassende pitstop voor een ieder die op doorreis is.

Overig nieuws