Spetters genomineerd voor JRE Heritage Award

23 februari 2017 | Roy Spijker

Restaurant Spetters in Breskens van chefkok Laurent Smallegange is genomineerd voor een JRE Heritage Awards. Dat heeft de JRE bekend gemaakt. Spetters is samen met tien andere genomineerd voor de prijs.

Volgens de JRE wordt met de Heritage Award het verleden behouden en de toekomst gevierd. De overige genomineerden voor de prijs zijn:
- Jürgen Csencsits, Gasthaus Csencsits - Oostenrijk
- Paul Hendrickx, Petit Aneth - België
- Teo Fernetich,Restaurant San Rocco - Kroatië
- Benjamin Delpierre, Restaurant La Liégeoise - Frankrijk
- Daniel Fehrmbacher, Restaurant Adler - Duitsland
- Filippo Saporito, La Leggenda dei Frati - Italië
- Ksenija Mahor?i?,Gostilna Mahor?i? - Slovenië
- Elena Arzak, Arzak - Spanje
- Arno Abächerli, Auberge de la Croix Blanche - Zwitserland
- Alfred Prasad, Prasad - Verenigd Koninkrijk/Ierland

Renovatie

Onlangs heeft Restaurant Spetters een renovatie ondergaan. De zaak heeft daardoor een frisse uitstraling en meer comfort gekregen.

Eerder maakte de JRE Bekend dat Willem Schaafsma van Restaurant Eindeloos in Leeuwarden is genomineerd voor een JRE Eco-Friendly Award.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: