Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

18 februari 2014
Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Maastricht krijgt de landelijke primeur van het volledig nieuwe groothandelsconcept van Sligro. Achter de schermen is lang gewerkt aan de vernieuwde formulevorm die bij intern de werktitel
‘Sligro 3.0’ kreeg.

*Nieuw voorbeeld*
Vrij vertaald, de derde generatie van de zelfbedieningsformule van Sligro, de foodpartner voor foodprofessionals. Het is de bedoeling dat deze nieuwe zelfbedieningsgroothandel de komende jaren het voorbeeld en uitgangspunt is bij de doorontwikkeling van de Sligro-vestigingen in Nederland.

*Bewust Maastricht*
De stad Maastricht is een bewuste keuze. In Maastricht kreeg Sligro de mogelijkheid te investeren in volledige nieuwbouw op een goede locatie in de stad. Met nieuwbouw word je niet gehinderd door beperkingen vanuit een bestaand pand en kun je alles naar eigen eisen, inzichten en toekomstgericht realiseren. Daarnaast is Maastricht een uitgesproken bourgondische stad met een grote belangstelling voor alles wat met gastronomie te maken heeft. Ten slotte borgde de geografische ligging van Maastricht dat de formule tot aan de opening ‘achter de schermen’ ontwikkeld kon worden.

*Openingsceremonie*
Op maandag 10 maart zal omstreeks het middaguur de officiële openingshandeling verricht worden door de heer Onno Hoes, burgemeester van Maastricht. Tijdens de opening verlenen diverse Michelinsterrenkoks, ‘Gouden Koksmutsen’ en toppers uit de internationale wijnwereld hun medewerking.

Sligro is de groothandelsformule van Sligro Food Group en is in Nederland marktleider met een landelijk netwerk van 46 zelfbedieningsgroothandels en 10 bezorggroothandels.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws