SkyLounge Amsterdam uitverkoren tot het beste terras van Nederland

30 juni 2017 | Roy Spijker

SkyLounge Amsterdam, het rooftop-terras van hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, is door Grey Goose vodka uitgeroepen tot het beste terras van Nederland.

Het Franse vodka-merk is bezig met het samenstellen van een prestigieuze lijst: de Grey Goose World’s Best Terraces. Als meest bijzondere terras van Nederland is SkyLounge Amsterdam uitverkoren. Afgelopen week ontving de SkyLounge Amsterdam ook de publieksprijs bij de verkiezing van de Beste Hotelbar van Amsterdam. De rooftopbar kreeg maar liefst 2.625 stemmen tijdens de hotelbarverkiezing, die voor de vijfde keer werd georganiseerd. Het was de tweede keer dat de SkyLounge Amsterdam door het publiek op één werd gezet. Manager SkyLounge Amsterdam Lisa Bakker: ‘Ons hele team is erg trots om uitgeroepen te zijn als het beste terras van Nederland én de publieksprijs te hebben gekregen voor de beste hotelbar van Amsterdam.’

Rivièra
Ter gelegenheid van de introductie van een nieuwe fles, de Grey Goose Limited Edition Rivièra, is het dakterras van deze populaire hotelbar ingericht in Rivièra-stijl. Dit sluit aan bij het design van deze bijzondere fles: de Bretonse strepen refereren aan de Zuid-Franse mode. Deze Limited Edition is uitgebracht om de origine van het merk te vieren. Eerder werd het terras aan de Nederlandse pers gepresenteerd tijdens een zomers feest en vanaf nu is het voor iedereen te bezoeken.

Zomerse cocktails
De fles is in een beperkte oplage verschenen, maar wordt in Nederland exclusief geschonken bij SkyLounge Amsterdam, op de elfde verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Ook staan er zomerse cocktails op het menu, zoals de Le Grand Fizz met Grey Goose vodka, St-Germain Elderflower Liqueur, soda en limoen of Red & Grey, de premium vodka-cranberry.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: