Sjors Riewald chef-kok U Parkhotel

6 juni 2018 | Thijs Jacobs

Sjors Riewald, de huidige chef kok van het voormalige Eden hotel de Broeierd (nu Fletcher hotels) maakt per 1 september 2018 de overstap naar het U Parkhotel op de campus van de Universiteit Twente. Het U Parkhotel opent begin 2019 haar deuren.

Sjors Riewald is sinds 2007 werkzaam bij de Broeierd, tot 2009 als sous chef en aansluitend als chef-kok. Vanaf 1 september 2018 werkt hij aan de realisatie van een aansprekend food & beverage concept voor het U Parkhotel waarbij vers, variatie en streekgerechten centraal staan.

Tijdens zijn loopbaan was Sjors tevens verantwoordelijk voor de keukens van het toenmalige Dish hotel, City hotel Hengelo en Hampshire Golfhotel Ahaus. Ook werkte hij bij het Koetshuis in Enschede in de dagen dat dit een sterrenrestaurant was en het Kurhaus hotel in Scheveningen.

Directeur Marijke Schmand is erg blij met de komst van Sjors Riewald. Zij ziet er naar uit om samen met hem te werken aan de ontwikkeling van een mooi restaurant concept en het samenstellen van een gemotiveerd keukenteam.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Euro-Toques Young Chef Award 2018

De wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques Nederland en mede mogelijk gemaakt door Gastvrij Rotterdam. De Young Chef of the Year wordt voor de 24ste keer georganiseerd. Vijf koks meten zich in deze strijd met elkaar op het gebied van productkennis, techniek en creativiteit. De Young...

Internationaal Interview Patisserie
Interview Pierre Hermé: de keizer van de macaron

Patissier Pierre Hermé heeft macaronwinkels over de hele wereld. Van Japan tot Amerika en van Thailand tot Marokko. En dat is dan nog maar een fractie van alle landen waar Hermé gevestigd is. Afgelopen jaar opende hij een dessertbar en winkel in samenwerking met het beautymerk L’...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: