Shell gaat samenwerking aan met sterrenchef Soenil Bahadoer

Auteur: Redactie
Food Drinks 12 april 2023
Shell gaat samenwerking aan met sterrenchef Soenil Bahadoer

In navolging van de Hollandse helden komt Shell dit jaar met het thema ‘Proef de wereldkeuken’. Ieder kwartaal introduceert Shell een nieuw thema-assortiment geïnspireerd door wereldse smaken. Dit kwartaal ligt de focus op de Surinaamse en Indiase keuken en gaat Shell een tijdelijke samenwerking aan met Soenil Bahadoer, chefkok en eigenaar van restaurant De Lindehof**. De specials die Soenil ontwikkeld heeft, zijn vanaf 12 april beschikbaar bij alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland.

Voor deze samenwerking heeft Soenil de receptuur van de bara kip en roti ontwikkeld. Naast de specials van Soenil neemt Shell ook andere producten tijdelijk op in het assortiment. Denk hierbij aan spekkoek, spicy tikka masala bun, ginger latte, dirty chai latte en tropische sapjes. “Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail.

Als kers op de taart gaat Soenil Bahadoer met een foodtruck het land door om gasten kennis te laten maken met de bara kip. Bovendien geeft Soenil ook nog prijzen weg. Gasten maken kans op een kookboek genaamd ‘Spicy Chef’ of een lunch- of dinerbon bij restaurant De Lindehof. Soenil Bahadoer: “Ik wil gasten van Shell graag kennis laten maken met de Surinaamse en Indiase keuken. Het gebruik van verschillende smaken leerde ik al op jonge leeftijd van mijn moeder. Die wereldse smaken proef je terug in de bara kip”.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws