Ron Gastrobar kondigt unieke samenwerking aan

Auteur: redactie
Events Gastronomie 13 maart 2024
Ron Gastrobar kondigt unieke samenwerking aan

Met trots kondigt Ron Gastrobar een buitengewoon culinair evenement aan, waarbij Amsterdam en Ibiza samenkomen in een memorabele ervaring. Op zondag 24 maart en maandag 25 maart slaan de chefs van Ron Gastrobar uit Amsterdam en Restaurant OKU Ibiza de handen ineen om de gasten te verrassen met de combinaties van hun signature-gerechten. 

Komende zomer zal Ron Gastrobar een maand lang een ‘pop-up’ op Ibiza neerzetten in samenwerking met OKU Ibiza. “We hebben er zo veel zin in, dat we het zonde vinden om te wachten. Reden om OKU Ibiza naar Amsterdam te halen. Kunnen we lekker voorproeven en ons verheugen op een culinaire en grenzeloze zomer!”, aldus Ron Blaauw, die afgelopen maandag de reserveringlijn openzette en het spektakel aankondigde. 

OKU Ibiza’s executive chef Mark Vaessen verheugt zich op deze samenwerking. “Samen met het team van Ron Gastrobar in de keuken staan is letterlijk een feestje. We hebben aan één woord genoeg en dat zorgt voor een waanzinnig culinair resultaat. Ik nodig iedereen dan ook uit om op 24 of 25 maart aan te schuiven. Grote kans dat ik ze dan in Ibiza weer mag verwelkomen, hier krijg je geen genoeg van.”

Op zondag 24 maart en maandag 25 maart kunnen gasten een tafel boeken voor zowel lunch als diner in Ron Gastrobar (één Michelinster), gelegen aan de Sophialaan 55 in Amsterdam. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van een verrassende samenwerking die je niet snel zal vergeten en die “naar meer smaakt”, zo vertelt Ron Blaauw met een knipoog.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws