Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

12 april 2011 |
Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel<

Per begin april is Rogér Rassin gepromoveerd tot executive chef van het Amstel Hotel. Rassin is sinds mei 2008 werkzaam als chef de cuisine van het met een Michelinster bekroonde restaurant La Rive en zwaait nu tevens de scepter over de hotelkeuken waar de brasserie, banqueting, ontbijt en room service van het hotel onder vallen.

Waar gasten van houden
Nils Axing, General Manager van het Amstel Hotel: “Rogér heeft zich in de afgelopen drie jaar bij ons ontwikkeld en is nu klaar voor deze nieuwe stap. Ik heb veel vertrouwen in de creativiteit en leiderschapskwaliteiten van Rogér. Zijn werkwijze past bij de ideeën van onze organisatie; het creëren van fantastische hotels en restaurants waar gasten van houden.”

Uitdaging aangaan
Rogér Rassin: ”Ik vind het een enorme eer de gehele keuken van het Amstel Hotel te mogen leiden. Mijn opgedane ervaring als chef de cuisine van La Rive biedt mij een goede basis om mij verder te ontwikkelen en ik ga met veel enthousiasme deze uitdaging aan.”

Loopbaan Rassin
Rassin begon zijn carrière in 1991 bij restaurant De Winselerhof in Landgraaf te Limburg. In 1993 trad hij als Chef de Partie in dienst bij restaurant La Rive. Onder de vaardige leiding van Robert Kranenborg werd hij gepromoveerd tot Sous-Chef. Hij vervolgde zijn carrière bij Hotel Restaurant Lauswolt in Beetsterzwaag te Friesland. In 1998 werd hij Chef-kok bij Hotel De Weverij/ Restaurant Cordial, dat in 2002 met een Michelin ster bekroond werd. In 2008 werd hij door het Amstel Hotel naar de hoofdstad gehaald als Chef de Cuisine van La Rive.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: