Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

12 april 2011
Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

Per begin april is Rogér Rassin gepromoveerd tot executive chef van het Amstel Hotel. Rassin is sinds mei 2008 werkzaam als chef de cuisine van het met een Michelinster bekroonde restaurant La Rive en zwaait nu tevens de scepter over de hotelkeuken waar de brasserie, banqueting, ontbijt en room service van het hotel onder vallen.

*Waar gasten van houden*
Nils Axing, General Manager van het Amstel Hotel: “Rogér heeft zich in de afgelopen drie jaar bij ons ontwikkeld en is nu klaar voor deze nieuwe stap. Ik heb veel vertrouwen in de creativiteit en leiderschapskwaliteiten van Rogér. Zijn werkwijze past bij de ideeën van onze organisatie; het creëren van fantastische hotels en restaurants waar gasten van houden.”

*Uitdaging aangaan*
Rogér Rassin: ”Ik vind het een enorme eer de gehele keuken van het Amstel Hotel te mogen leiden. Mijn opgedane ervaring als chef de cuisine van La Rive biedt mij een goede basis om mij verder te ontwikkelen en ik ga met veel enthousiasme deze uitdaging aan.”

*Loopbaan Rassin*
Rassin begon zijn carrière in 1991 bij restaurant De Winselerhof in Landgraaf te Limburg. In 1993 trad hij als Chef de Partie in dienst bij restaurant La Rive. Onder de vaardige leiding van Robert Kranenborg werd hij gepromoveerd tot Sous-Chef. Hij vervolgde zijn carrière bij Hotel Restaurant Lauswolt in Beetsterzwaag te Friesland. In 1998 werd hij Chef-kok bij Hotel De Weverij/ Restaurant Cordial, dat in 2002 met een Michelin ster bekroond werd. In 2008 werd hij door het Amstel Hotel naar de hoofdstad gehaald als Chef de Cuisine van La Rive.

~Frank Lindner~

Overig nieuws