Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

12 april 2011 |
Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

Per begin april is Rogér Rassin gepromoveerd tot executive chef van het Amstel Hotel. Rassin is sinds mei 2008 werkzaam als chef de cuisine van het met een Michelinster bekroonde restaurant La Rive en zwaait nu tevens de scepter over de hotelkeuken waar de brasserie, banqueting, ontbijt en room service van het hotel onder vallen.

Waar gasten van houden
Nils Axing, General Manager van het Amstel Hotel: “Rogér heeft zich in de afgelopen drie jaar bij ons ontwikkeld en is nu klaar voor deze nieuwe stap. Ik heb veel vertrouwen in de creativiteit en leiderschapskwaliteiten van Rogér. Zijn werkwijze past bij de ideeën van onze organisatie; het creëren van fantastische hotels en restaurants waar gasten van houden.”

Uitdaging aangaan
Rogér Rassin: ”Ik vind het een enorme eer de gehele keuken van het Amstel Hotel te mogen leiden. Mijn opgedane ervaring als chef de cuisine van La Rive biedt mij een goede basis om mij verder te ontwikkelen en ik ga met veel enthousiasme deze uitdaging aan.”

Loopbaan Rassin
Rassin begon zijn carrière in 1991 bij restaurant De Winselerhof in Landgraaf te Limburg. In 1993 trad hij als Chef de Partie in dienst bij restaurant La Rive. Onder de vaardige leiding van Robert Kranenborg werd hij gepromoveerd tot Sous-Chef. Hij vervolgde zijn carrière bij Hotel Restaurant Lauswolt in Beetsterzwaag te Friesland. In 1998 werd hij Chef-kok bij Hotel De Weverij/ Restaurant Cordial, dat in 2002 met een Michelin ster bekroond werd. In 2008 werd hij door het Amstel Hotel naar de hoofdstad gehaald als Chef de Cuisine van La Rive.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw restaurant belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw on ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: