Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

9 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 5 maart 2018 is Rob Baltus benoemd tot nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland. Hij neemt de voorzittershamer over van interim voorzitter Hans Gort. Rob Baltus wil graag uitbouwen wat zijn voorgangers in gang hebben gezet. En daarbij nauw samenwerken met onze leden en stakeholders in de regio.

Hans Gort: “We zijn heel blij met de benoeming van Rob Baltus als onze nieuwe regiovoorzitter. Door zijn bestuurlijke ervaring weet Rob als geen ander dat de horeca constant in beweging is en dat we door een goede relatie met de lokale overheid invloed kunnen uitoefenen op de voor de horeca belangrijke thema’s.“

Rob Baltus: voorzitter met ambitie.

Rob Baltus exploiteert Restaurant-Uitspanning De Nadorst in Blokker en werd op 5 maart jl. gekozen als voorzitter in de regioraad KHN Noord-Holland. De Regioraad Noord-Holland bestuurt 24 KHN-afdelingen: van Texel tot Zandvoort, van Diemen tot Medemblik (met uitzonding van Amsterdam).

Rob Baltus: “Als voorzitter van KHN Noord-Holland wil ik de komende jaren zorgen voor korte lijnen binnen onze organisatie en bestuurlijk een frisse koers varen. Ik vind het belangrijk dat we tot één gezamenlijke visie komen met de kustbedrijven en de Westfriese KHN-afdelingen. Ook het contact met de provincie, toeristische organisatie Holland Boven Amsterdam (HBA) en de lokale bestuurders is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat de regio bruisend blijft voor bezoekers. Op het gebied van onderwijs wil ik me graag hardmaken voor een opleiding gastheer-entertainer. Horeca is vermaak en de mensen die er werken zijn de entertainers, dus draag zorg voor een goede opleiding op niveau die aansluit bij de hedendaagse praktijk.”

De uitbreiding van verschillende samenwerkingsverbanden in Noord-Holland staat boven aan het lijstje van Rob Baltus. “Alleen door samen te werken, worden we als horecabranche sterker.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en politiek. Het restaurant van de enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools opende de deuren op 16 september 19...

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: