Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

9 maart 2018 | Thijs Jacobs
Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

Op maandag 5 maart 2018 is Rob Baltus benoemd tot nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland. Hij neemt de voorzittershamer over van interim voorzitter Hans Gort. Rob Baltus wil graag uitbouwen wat zijn voorgangers in gang hebben gezet. En daarbij nauw samenwerken met onze leden en stakeholders in de regio.

Hans Gort: “We zijn heel blij met de benoeming van Rob Baltus als onze nieuwe regiovoorzitter. Door zijn bestuurlijke ervaring weet Rob als geen ander dat de horeca constant in beweging is en dat we door een goede relatie met de lokale overheid invloed kunnen uitoefenen op de voor de horeca belangrijke thema’s.“

Rob Baltus: voorzitter met ambitie.

Rob Baltus exploiteert Restaurant-Uitspanning De Nadorst in Blokker en werd op 5 maart jl. gekozen als voorzitter in de regioraad KHN Noord-Holland. De Regioraad Noord-Holland bestuurt 24 KHN-afdelingen: van Texel tot Zandvoort, van Diemen tot Medemblik (met uitzonding van Amsterdam).

Rob Baltus: “Als voorzitter van KHN Noord-Holland wil ik de komende jaren zorgen voor korte lijnen binnen onze organisatie en bestuurlijk een frisse koers varen. Ik vind het belangrijk dat we tot één gezamenlijke visie komen met de kustbedrijven en de Westfriese KHN-afdelingen. Ook het contact met de provincie, toeristische organisatie Holland Boven Amsterdam (HBA) en de lokale bestuurders is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat de regio bruisend blijft voor bezoekers. Op het gebied van onderwijs wil ik me graag hardmaken voor een opleiding gastheer-entertainer. Horeca is vermaak en de mensen die er werken zijn de entertainers, dus draag zorg voor een goede opleiding op niveau die aansluit bij de hedendaagse praktijk.”

De uitbreiding van verschillende samenwerkingsverbanden in Noord-Holland staat boven aan het lijstje van Rob Baltus. “Alleen door samen te werken, worden we als horecabranche sterker.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: