Restuarant Katseveer breidt uit met luxe appartement

30 januari 2018 | David Bakker

Restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp beschikt sinds kort over een gloednieuw appartement dat direct boven het restaurant is gelegen. Appartement Zilte Lucht heeft een ruim balkon en een spectaculair uitzicht over de Oosterschelde. Met het appartement bieden eigenaren Jessica en Rutger van der Weel hun gasten een totaalbeleving in combinatie met het sterrenrestaurant.

Indeling

Het ruim opgezette en volledig ingerichte appartement is geschikt voor maximaal 4 personen en is voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, badkamer en een separaat toilet. De Oosterschelde, met zijn prachtige en telkens wisselende uitzicht, staat centraal in Zilte Lucht.


Spectaculair uitzicht op de Oosterschelde


Jessica en Rutger van der Weel: “Wij hebben 13 jaar boven het restaurant gewoond en kregen steeds vaker vraag naar overnachtingsmogelijkheden. Daarop hebben we besloten om zelf elders te gaan wonen en om onze woning om te laten bouwen tot een appartement.  De inrichting van Zilte Lucht is licht van kleur met gebruik van natuurlijke materialen als hout, leer en stoffen. Vrijwel overal is er een geweldig uitzicht op de Oosterschelde, zoals vanaf het ruime gemeubileerde balkon en vanuit het losstaande bad in de masterbedroom.  Het appartement is van alle gemakken voorzien, inclusief een moderne keuken, smart tv, wifi en afspeelapparatuur met bluetooth om eigen muziek te streamen."

Roomservice

"Uniek is de roomservice, gasten kunnen tijdens de openingstijden van ons restaurant hapjes en dranken bestellen die in het appartement worden bezorgd. En natuurlijk verzorgen we op aanvraag een heerlijk uitgebreid Zeeuws ontbijt. Zilte Lucht voorziet in een behoefte, het is een verlengstuk van ons restaurant waarmee we nu een totaalpakket van eten en overnachten kunnen bieden.”


Meer informatie over Zilte Lucht is te vinden op de website van Katseveer. https://www.katseveer.nl/ziltelucht/

Restaurant Katseveer is in het bezit van een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Café Bier Restaurant
Grand Prestige Vatgerijpt zoekt de grens op

Grand Prestige Vatgerijpt 2018, het vlaggenschip van Hertog Jan werd vanmiddag gelanceerd. Tijdens een lange expeditie naar smaak creëerde de brouwers van Hertog Jan in samenwerking met Michelin chef-kok Luc Kusters, wijnsommelier Harold Hamersma en bourbonkenner Anne Stokvis de varianten Bourb...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Food Achtergronden
Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren – lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijv...

Achtergronden Restaurant
Restaurant dicht vanwege lekkages

Restaurant Dolce Vita aan het Rijnplein in Alphen aan den Rijn vecht al tweeëneenhalf jaar tegen lekkages. Nu wordt de strijd opgegeven en het restaurant sluit per direct. zo lezen we op witteweekbladalphenaandenrijn.nl. Constructiefouten Het was niet voor het eerst dat er lekkages aan he...

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Roderik Seubers blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2011 met chef-kok en restarauteur Roderik Seubers van restaurant de...

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: