Restuarant Katseveer breidt uit met luxe appartement

30 januari 2018 | David Bakker

Restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp beschikt sinds kort over een gloednieuw appartement dat direct boven het restaurant is gelegen. Appartement Zilte Lucht heeft een ruim balkon en een spectaculair uitzicht over de Oosterschelde. Met het appartement bieden eigenaren Jessica en Rutger van der Weel hun gasten een totaalbeleving in combinatie met het sterrenrestaurant.

Indeling

Het ruim opgezette en volledig ingerichte appartement is geschikt voor maximaal 4 personen en is voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, badkamer en een separaat toilet. De Oosterschelde, met zijn prachtige en telkens wisselende uitzicht, staat centraal in Zilte Lucht.


Spectaculair uitzicht op de Oosterschelde


Jessica en Rutger van der Weel: “Wij hebben 13 jaar boven het restaurant gewoond en kregen steeds vaker vraag naar overnachtingsmogelijkheden. Daarop hebben we besloten om zelf elders te gaan wonen en om onze woning om te laten bouwen tot een appartement.  De inrichting van Zilte Lucht is licht van kleur met gebruik van natuurlijke materialen als hout, leer en stoffen. Vrijwel overal is er een geweldig uitzicht op de Oosterschelde, zoals vanaf het ruime gemeubileerde balkon en vanuit het losstaande bad in de masterbedroom.  Het appartement is van alle gemakken voorzien, inclusief een moderne keuken, smart tv, wifi en afspeelapparatuur met bluetooth om eigen muziek te streamen."

Roomservice

"Uniek is de roomservice, gasten kunnen tijdens de openingstijden van ons restaurant hapjes en dranken bestellen die in het appartement worden bezorgd. En natuurlijk verzorgen we op aanvraag een heerlijk uitgebreid Zeeuws ontbijt. Zilte Lucht voorziet in een behoefte, het is een verlengstuk van ons restaurant waarmee we nu een totaalpakket van eten en overnachten kunnen bieden.”


Meer informatie over Zilte Lucht is te vinden op de website van Katseveer. https://www.katseveer.nl/ziltelucht/

Restaurant Katseveer is in het bezit van een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Chef-kok Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent medio juli zijn eigen high-end restaurant The Millèn op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel. Het team van The Millèn, in de iconische Millenniumtoren, bestaat uit een aantal oude bekenden van...

Culinair Rotterdam
Topvlees van de houtskoolgrill bij de With

Dry aged ribeye, kakelvers piepkuiken en spareribs van Iberico. Voor een goed stuk vlees ga je naar de With. Dit nieuwe bar-restaurant op de Witte de Withstraat in Rotterdam is de specialist voor gerechten van de houtskoolgrill. Een mooi drankassortiment en een stijlvolle inrichting vol details make...

Regelgeving Achtergronden
Rotterdams visrestaurant stoeit met gemeente en provincie over vergunning

Visrestaurant A La Plancha op het Rotterdamse Noordereiland wacht al maanden op een tijdelijke horecavergunning van de gemeente Rotterdam. Het is de eerste keer sinds de start van het seizoensrestaurant dat ondernemer Hans Mosselman nog niet met de opbouw kan beginnen. Het restaurant op een ponton p...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Achtergronden Michelin
Phuket en Phang Nga in Michelingids Thailand 2019

Na de allereerste Thaise editie van de Michelingids, toegewijd aan Bangkok, heeft Michelin bekendgemaakt de gids uit te breiden met een nieuwe 2019 editie: de Michelin Guide Bangkok, Phuket en Phang Nga. De gids wordt eind 2018 uitgegeven en bevat informatie over de culinaire cultuur van deze drie b...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: