Restaurantmanager dertig jaar in dienst bij Hajé

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op woensdag 30 augustus 2017 viert horecaonderneming Hajé Shops, Hotels & Restaurants dat medewerker Klaas Smit dertig jaar in dienst is. De manager van Hajé restaurant de Aalscholver kwam een jaar na het openen van eerste Hajé-locatie als kok in dienst in 1987. Hajé viert het bijzondere jubileum met alle gasten door woensdag speciaal jubileumgebak voor €0,30 aan te bieden.

Uniek 

“Als organisatie beseffen wij ons hoe uniek het is dat Klaas al zolang voor ons werkt. In de afgelopen jaren heeft Klaas zich bewezen als loyaal, gastvriendelijk en als een harde werker met een grote dosis humor”, zegt Thierry de Jager, directeur van Hajé. “Onze medewerkers betekenen alles voor ons. Zonder onze medewerkers zijn wij nergens en we zijn dankbaar dat zij voor ons willen werken”, zegt Etienne de Jager, tevens één van de drie directieleden van Hajé. Het is de eerste keer dat de organisatie meemaakt dat één van haar teamleden dertig jaar in dienst is.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaketen met acht vestigingen in Nederland. In de diverse restaurants, brasserieën, hotels, take-away’s, shops en pop-up store biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Bezorgen
Wat kost bezorgen via Thuisbezorgd?

Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heeft de weg naar de bezorgsites en -apps goed weten te vinden. In het derde kwartaal heeft Just Eat Takeaway, waar Thuisbezorgd toe behoort, een groei va ...

Food Vega
Vleesconsumptie stijgt in 2019

De vleesconsumptie in Nederland is in 2019 voor het tweede jaar op rij gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de vleesconsumptie van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. “Alles schreeuwt om vermindering van de vleesconsumptie. Klimaat, stikstof, ontbossing, ...

Wet- en regelgeving Vega
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: