Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

7 juli 2015 |
Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart<

Gisteren startte Albert Heijn in Nederland en België met de Albert Heijn Restaurantactie. Klanten kunnen in de winkel en online sparen voor een 2e
gratis driegangenmenu bij een van de 1500 deelnemende restaurants in Nederland en België. Albert Heijn werkt voor deze actie samen met restaurant- en reserveringswebsite IENS, onderdeel van TripAdvisor.

Unieke samenwerking
De samenwerking tussen de supermarktketen en de grootste restaurant- en reserveringswebsite van Nederland is uniek. Vorig jaar organiseerden IENS en Albert Heijn al verscheidene lokale restaurantacties. Die waren zo succesvol dat een vervolg niet uit kon blijven. Ditmaal doen alle Albert Heijn supermarkten in Nederland en België mee.

Groot publiek
“We vinden het fantastisch dat we via Albert Heijn een groot publiek kunnen inspireren om Nederland en België culinair te ontdekken. Het is natuurlijk meteen de perfecte gelegenheid om kennis te maken met IENS”, aldus Niels Keizer, algemeen directeur van IENS.

2e driegangenmenu gratis
Van 6 juli tot en met 31 augustus ontvangen klanten van Albert Heijn bij elke € 10,- aan boodschappen 1 restaurantzegel. Met 10 zegels hebben ze een volle spaarkaart en krijgen ze het 2e driegangenmenu gratis bij deelnemende restaurants. Volle spaarkaarten zijn tot en met 31 januari 2016 in te leveren.

Van eetcafé tot sterrenzaak
Door de samenwerking met IENS kunnen klanten van Albert Heijn bij een brede selectie restaurants hun spaarkaart inwisselen. In totaal doen er zo’n 1500 restaurants mee in Nederland en België, van eetcafé en pannenkoekenhuis tot hippe hotspots en sterrenzaken als Niven (Rijswijk) en Mijn Keuken (Wouw). Hiermee is de Albert Heijn Restaurantactie het grootse restaurantevenement ooit in Nederland.

Reserveren
Klanten met een volle spaarkaart kunnen een tafel reserveren via de website www.ahrestaurantactie.nl. Alle reserveringen worden verwerkt via IENS SeatMe, het online reserveringssysteem voor restaurants.

Over IENS
“Waar gaan we eten?” IENS, onderdeel van TripAdvisor, beantwoordt deze o zo belangrijke vraag elk dag voor talloze mensen. Maandelijks helpt IENS 2,3 miljoen bezoekers een geschikt restaurant te vinden. Geregistreerde proevers schrijven op jaarbasis zo’n 200.000 recensies over restaurants en leveren zo een onmisbare bijdrage. IENS helpt restaurateurs om potentiële gasten te bereiken en inspireert consumenten om Nederland culinair te verkennen via iens.nl, de mobiele website, het culinaire blog IENS FoodSpots, IENS DinnerDeals, IENS Toppers, IENS RestaurantCadeau, nieuwsbrieven en evenementen als de IENS DinerDagen. Daarnaast worden er via IENS SeatMe, het grootste online reserveringssysteem van Nederland, elke maand honderdduizenden gasten bij restaurants geplaatst. Uit eten gaan begint en eindigt op IENS, een essentiële schakel tussen restaurants en hun gasten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: