Restaurantactie Albert Heijn en IENS van start

14 april 2017 | Thijs Jacobs

 Aanstaande dinsdag gaat de derde editie van de restaurantactie van Albert Heijn en IENS van start. De komende vier weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor een gratis 2edriegangenmenu bij meer dan 1.000 restaurants in Nederland. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangen klanten van Albert Heijn een AH Restaurantzegel en bij 10 zegels is de spaarkaart vol.

Met een volle spaarkaart kunnen klanten vervolgens online reserveren op ahrestaurantactie.nl voor een gratis 2e driegangenmenu of een 2e lunch. De spaaractie duurt 4 weken, van 18 april tot en met 14 mei. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd tot en met 29 oktober 2017.

Na het succes van de afgelopen jaren, met vorig jaar ruim 1 miljoen reserveringen, werkt Albert Heijn ook dit jaar met IENS en meer dan 1.000 restaurateurs samen, om haar klanten te laten profiteren van de grootste restaurantactie van Nederland.

Er is dit jaar gekozen voor een nieuwe ‘look & feel’. Zo zijn er 12 verschillende ‘provincie’ spaarkaarten. Op iedere spaarkaart staat een selectie van 12 deelnemende restaurateurs uit de betreffende provincie. Ook is er een online spaarkaart die door klanten kan worden geprint.

"De AH Restaurantactie nodigt mensen uit om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de vele geweldige restaurants die ons land rijk is. Voor restaurateurs is het daarnaast een uitgelezen kans om hun restaurant te presenteren aan nieuwe gasten, wij zijn dankbaar dat ook dit jaar weer zoveel restaurants een gratis 2e driegangenmenu aanbieden. We verwachten dan ook dat heel veel gasten dit jaar weer door de AH Restaurantactie gaan genieten van een culinair avondje uit", aldus Niels Keizer, algemeen directeur IENS.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: