Restaurantactie Albert Heijn en IENS van start

14 april 2017 | Thijs Jacobs

 Aanstaande dinsdag gaat de derde editie van de restaurantactie van Albert Heijn en IENS van start. De komende vier weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor een gratis 2edriegangenmenu bij meer dan 1.000 restaurants in Nederland. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangen klanten van Albert Heijn een AH Restaurantzegel en bij 10 zegels is de spaarkaart vol.

Met een volle spaarkaart kunnen klanten vervolgens online reserveren op ahrestaurantactie.nl voor een gratis 2e driegangenmenu of een 2e lunch. De spaaractie duurt 4 weken, van 18 april tot en met 14 mei. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd tot en met 29 oktober 2017.

Na het succes van de afgelopen jaren, met vorig jaar ruim 1 miljoen reserveringen, werkt Albert Heijn ook dit jaar met IENS en meer dan 1.000 restaurateurs samen, om haar klanten te laten profiteren van de grootste restaurantactie van Nederland.

Er is dit jaar gekozen voor een nieuwe ‘look & feel’. Zo zijn er 12 verschillende ‘provincie’ spaarkaarten. Op iedere spaarkaart staat een selectie van 12 deelnemende restaurateurs uit de betreffende provincie. Ook is er een online spaarkaart die door klanten kan worden geprint.

"De AH Restaurantactie nodigt mensen uit om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de vele geweldige restaurants die ons land rijk is. Voor restaurateurs is het daarnaast een uitgelezen kans om hun restaurant te presenteren aan nieuwe gasten, wij zijn dankbaar dat ook dit jaar weer zoveel restaurants een gratis 2e driegangenmenu aanbieden. We verwachten dan ook dat heel veel gasten dit jaar weer door de AH Restaurantactie gaan genieten van een culinair avondje uit", aldus Niels Keizer, algemeen directeur IENS.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: