Restaurant Raymaert verkocht en verder onder nieuwe naam

13 juni 2017 | Roy Spijker

Restaurant Raymaert uit Helmond is verkocht. Eigenaren Richard van de Walle en Anne van Schip doen het restaurant aan de Mierloseweg van de hand. Per 1 juli nemen chef-kok Djailany van de Laarschot en zijn vrouw Kim het stokje over. Als afscheid serveert de Raymaert in de maand juni nog een bijzonder menu. Daarna gaat het restaurant korte tijd dicht, om bij heropening verder te gaan onder een nieuwe naam. 

In het 26-jarig bestaan is Restaurant Raymaert uitgegroeid tot een gevestigde culinaire naam in Helmond en omgeving. Na een succesvolle periode van tien jaar aan het roer, hebben gastheer Richard en gastvrouw Anne besloten dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Maar niet zonder afscheid te nemen van hun gasten. Daarom serveren zij tot en met 1 juli een bijzonder menu: Au revoir Raymaert. "Daarin presenteren we gerechten met kwaliteitsproducten, samen met een bruisend aperitief", vertelt Richard. "Op deze manier willen wij onze gasten nog één keer van de Raymaert laten genieten."

Nieuwe naam, zelfde kwaliteit 
Met Djailany en Kim als nieuwe eigenaren gaat het restaurant verder onder een andere naam, maar deze blijft nog even geheim. Djailany vertelt dat niet alles verandert. “We willen graag de hoge kwaliteit en de kenmerkende sfeer van het restaurant behouden. Het moet dé plek blijven voor een culinair avondje uit in Helmond.” Een droom wordt hiermee werkelijkheid voor Djailany, die eerder bij Raymaert werkte en later bij vermaarde restaurants als De Lindehof en De Blauwe Lotus.  
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Culinair
Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te acteren. We konden niet gelukkiger zijn nu het is gelukt om daadwerkelijk beloond te worden met een Bib.” De nieuwe Bib Gourmand restaurantgid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: