Restaurant Raymaert verkocht en verder onder nieuwe naam

13 juni 2017 | Roy Spijker

Restaurant Raymaert uit Helmond is verkocht. Eigenaren Richard van de Walle en Anne van Schip doen het restaurant aan de Mierloseweg van de hand. Per 1 juli nemen chef-kok Djailany van de Laarschot en zijn vrouw Kim het stokje over. Als afscheid serveert de Raymaert in de maand juni nog een bijzonder menu. Daarna gaat het restaurant korte tijd dicht, om bij heropening verder te gaan onder een nieuwe naam. 

In het 26-jarig bestaan is Restaurant Raymaert uitgegroeid tot een gevestigde culinaire naam in Helmond en omgeving. Na een succesvolle periode van tien jaar aan het roer, hebben gastheer Richard en gastvrouw Anne besloten dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Maar niet zonder afscheid te nemen van hun gasten. Daarom serveren zij tot en met 1 juli een bijzonder menu: Au revoir Raymaert. "Daarin presenteren we gerechten met kwaliteitsproducten, samen met een bruisend aperitief", vertelt Richard. "Op deze manier willen wij onze gasten nog één keer van de Raymaert laten genieten."

Nieuwe naam, zelfde kwaliteit 
Met Djailany en Kim als nieuwe eigenaren gaat het restaurant verder onder een andere naam, maar deze blijft nog even geheim. Djailany vertelt dat niet alles verandert. “We willen graag de hoge kwaliteit en de kenmerkende sfeer van het restaurant behouden. Het moet dé plek blijven voor een culinair avondje uit in Helmond.” Een droom wordt hiermee werkelijkheid voor Djailany, die eerder bij Raymaert werkte en later bij vermaarde restaurants als De Lindehof en De Blauwe Lotus.  
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: