Restaurant Raymaert verkocht en verder onder nieuwe naam

13 juni 2017 | Roy Spijker
Restaurant Raymaert verkocht en verder onder nieuwe naam<

Restaurant Raymaert uit Helmond is verkocht. Eigenaren Richard van de Walle en Anne van Schip doen het restaurant aan de Mierloseweg van de hand. Per 1 juli nemen chef-kok Djailany van de Laarschot en zijn vrouw Kim het stokje over. Als afscheid serveert de Raymaert in de maand juni nog een bijzonder menu. Daarna gaat het restaurant korte tijd dicht, om bij heropening verder te gaan onder een nieuwe naam. 

In het 26-jarig bestaan is Restaurant Raymaert uitgegroeid tot een gevestigde culinaire naam in Helmond en omgeving. Na een succesvolle periode van tien jaar aan het roer, hebben gastheer Richard en gastvrouw Anne besloten dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Maar niet zonder afscheid te nemen van hun gasten. Daarom serveren zij tot en met 1 juli een bijzonder menu: Au revoir Raymaert. "Daarin presenteren we gerechten met kwaliteitsproducten, samen met een bruisend aperitief", vertelt Richard. "Op deze manier willen wij onze gasten nog één keer van de Raymaert laten genieten."

Nieuwe naam, zelfde kwaliteit 
Met Djailany en Kim als nieuwe eigenaren gaat het restaurant verder onder een andere naam, maar deze blijft nog even geheim. Djailany vertelt dat niet alles verandert. “We willen graag de hoge kwaliteit en de kenmerkende sfeer van het restaurant behouden. Het moet dé plek blijven voor een culinair avondje uit in Helmond.” Een droom wordt hiermee werkelijkheid voor Djailany, die eerder bij Raymaert werkte en later bij vermaarde restaurants als De Lindehof en De Blauwe Lotus.  
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: