Rentokil neemt Protekta over

15 mei 2014
Rentokil neemt Protekta over

Rentokil neemt Protekta over en versterkt haar positie op de markt van ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Protekta is een toonaangevend bedrijf in de ongediertepreventie, ongediertebestrijding
en vogelwering. Vanuit de vestiging in Gemert heeft Protekta zowel in de zuidelijke provincies, alsmede nationaal een sterke positie opgebouwd.

*Elkaars verlengstuk*
Protekta heeft een groot aantal klanten op het gebied van ongediertebestrijding en is toonaangevend in de agrarische sector. Hiermee zorgt Rentokil voor een versterking én verbreding van haar activiteiten. De nieuwe combinatie gaat volgens Jacob Catsburg, Directeur Rentokil een mooie toekomst tegemoet: “Onze bedrijven zijn sterk verwant aan elkaar. Niet alleen in activiteiten maar ook in visie. Zowel bij Rentokil Pest Control als bij Protekta werken we met uiterste zorg en discretie voor onze klanten. Vakkundige adviezen, optimaal resultaat en werkelijk oog voor de behoeften van onze klanten is hetgeen waar wij voor staan. We doen dat met een minimale belasting voor het milieu en maximale aandacht voor dierenwelzijn”.

*Samengaan*
Met het samengaan worden ervaring, service en expertise aan elkaar gekoppeld van twee bedrijven die – hoewel verschillend in grootte – sterk op elkaar lijken wat betreft hun drang tot innovatie, vooruitstrevendheid en service. Sjaak Bisseling, Directeur/Eigenaar Protekta: “We zijn een beetje elkaars verlengstuk. Beide bedrijven hebben altijd sterk de focus op kwaliteit gelegd. We werken met de nieuwste producten, volgens de laatste standaarden en staan 24/7 met innovatieve producten en oplossingen klaar voor onze klanten. We zijn oprecht bij hen én bij ons vak betrokken. Onze klanten kunnen dus blijven rekenen op onze vertrouwde service. Door het samengaan van Rentokil en Protekta kunnen we ons hiermee nog meer onderscheiden van onze concurrenten.”

De naam Rentokil wordt geleidelijk doorgevoerd in alle communicatiemiddelen. Gaandeweg het jaar zal alle dienstverlening samengebracht worden onder de naam Rentokil.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws