Promenade hotel in Den Haag organiseert Promenade Food Festivals

29 maart 2018 | Thijs Jacobs

Vanaf begin dit jaar organiseert het Promenade hotel in Den Haag maandelijks de zogehete Promenade Food Festivals, in samenwerking met Diplomat Magazine. Iedere maand staat een ander land in de belangstelling. Van 12 tot en met 14 april zal de buitenlandse chef Natalia Chaduneli haar specialiteiten uit Georgië bereiden.

Het Promenade Food festival is het beste te omschrijven als een culinaire avond met authentieke smaken op hoog niveau in samenwerking met een internationele chef en Ambassade. Deze avond is bedoeld voor zowel hotelgasten als bewoners uit de omgeving.  Patrick Aarsman, General Manager van het hotel: “Crowne Plaza Den Haag - Promenade is al sinds jaar en dag een hotel met een internationaal karakter op topniveau en dit willen we door deze samenwerking onderstrepen.”

Samenwerking

Sido de Brabander, zelf al 6 jaar met trots Chef-Kok bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade vertelt dat een samenwerking met koks uit verschillende landen niet nieuw is voor hem en zijn team. “Afgelopen jaar werden we overweldigd door enthousiaste reacties over het Indian Food Festival en het Ecuadorian Food Festival. Een prachtige win-win situatie, waarbij Ambassades de mogelijkheid krijgen de culinaire kwaliteiten van hun keuken te laten ervaren en het Crowne Plaza Den Haag haar gasten, zowel vanuit het hotel als uit de buurt kan verwennen met culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.” Aldus de Brabander.

Brasserie Brut wordt Brut International Flavours

Tijdens het Promenade Food Festival wordt er gekookt met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. De allerbeste gerechten worden na ieder festival toegevoegd aan de menukaart van Brasserie Brut, welke vanaf nu door het leven gaat als Brut International Flavours. De aftrap in januari is gedaan door Cuba, waarvan inmiddels een cocktail op de kaart staat. In februari ontvingen we de allerbeste chefs uit Pakistan, die het recept voor een traditionele Chicken Tandoori hebben afgegeven als stempel op de internationale menukaart van Brut, International Flavours. Iedere maand zal er een nieuw gerecht de menukaart gaan sieren, natuurlijk met de persoonlijke touch van Chef-Kok Sido.

Internationale chefs al bekend

Het eerstvolgende Promenade Food Festival vindt plaats van 12 tot en met 14 april en staat in het teken van Georgië. Andere landen die reeds zijn bevestigd zijn: Peru, Israël, Vietnam, Indonesië, Mexico, Ecuador, Italië en Hongarije. Meer informatie en het complete programma staat op www.promenadefoodfestival.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: