Proef, ruik en beleef!

1 februari 2013 |
Proef, ruik en beleef!<

Na een overweldigende 1e editie vindt op zondag 10 en maandag 11 maart in Autotron Rosmalen BAKKERSVAK 2013 plaats. Een tweedaagse editie waar kennisdeling en contact met collega's voorop staan.

Kampioenen op de beursvloer
Met het Boulangerie en Patisserie team staan er twee kampioenen van wereldformaat op de beursvloer en zullen zij iedereen versteld doen staan met het werk dat ze leveren. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Uiteraard hebben bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen en staat praktische kennisdeling voorop. Daarnaast treedt BAKKERSVAK op als gastheer voor de verkiezing 'Leukste bakker van Nederland' door op zondag 10 maart een podium beschikbaar te stellen voor de feestelijke prijsuitreikingen. De gemeentewinnaars worden gehuldigd en de landelijke winnaars worden bekend gemaakt.

Enorm aanbod
Het exposantenaanbod vertegenwoordigt een totaaloverzicht van eindproducten, grondstoffen, winkelinrichting, verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines en deelnemers op het gebied van hygiëne en logistiek. Een greep uit de deelnemerslijst: Handelsonderneming G. Spronk en Zn BV, De bakkerijarchitect, Banketbakkerij Wouter de Graaf BV, CSM Benelux bv, Dauphine Nederland BV, Vandemoortele NV, Beko, VKF Renzel bv, Eurofours Nederland, Alaska, Boelen Bakkerijmachines, Paardekooper Verpakkingen bv, Bakery Initiatives, Miwe Agency Nederland, Linthorst Professionele Interieurs, Erkon Intern Transport en De Luca automatisering b.v.



Kids Fun Corner
Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. Zoals u van ons gewend bent, is er op zondag voor de bakkers van de toekomst een Kids Fun Corner ingericht. Op deze manier heeft u alle tijd om u te laten inspireren op de beursvloer.

Inspiratie en informatie
BAKKERSVAK staat voor het feest binnen de bakkerijsector en biedt u praktische oplossingen m.b.t. uw ondernemerschap. Zo heeft u binnen één dag een overzicht van de nieuwste producten, ontmoet u bestaande leveranciers en maakt u kennis met nieuwe partijen.



Praktische informatie
Entree en parkeren is gratis!

Voor meer informatie:
www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL #BAKKERSVAK
BAKKERSVAK LinkedIn Group

Data:
Zondag 10 maart - 11.00 uur tot 18.00 uur
Maandag 11 maart - 11.00 uur tot 20.00 uur

Locatie:
Autotron Rosmalen




Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: