Preston Palace onthult naam nieuw hotelrestaurant 

22 maart 2018 | Thijs Jacobs

Het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace gaat voortaan als 'Ribbleton' door het leven. Voor het bedenken van een passende naam werden gasten aan het denken gezet. Middels 'De Restaurant Zoekt Naam Actie' werden zij uitgedaagd een naam te verzinnen dat goed past bij de sfeer, locatie en faciliteiten van het hotelrestaurant.  

Gasten denken mee 


Veel gasten hebben inmiddels genoten van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace. Het aanbod, de sfeer en faciliteiten vallen in de smaak, maar er ontbrak nog één belangrijk onderdeel. Een passende naam voor dit unieke hotelrestaurant in een uniek all-inclusive hotel. Daarbij werd een beroep gedaan op de creativiteit van de gasten, fans en volgers middels Restaurant zoekt naam. Met succes!  Honderden reacties stroomden binnen via diverse kanalen; de één nog verrassender en creatiever dan de ander. Aan de jury de moeilijke taak om uit deze reacties dé naam voor het hotelrestaurant te kiezen.  

Ribbleton 


Uit alle inzendingen is "Ribbleton" gekozen als nieuwe benaming voor het  hotelrestaurant. De stad Preston ligt in het noordwesten van Engeland, is het administratieve centrum van de graafschap Lancashire en ligt aan de rivier de Ribble. Ribbleton is, als één van de buitenwijken, onderdeel van de Engelse stad Preston, net als ons nieuwe hotelrestaurant een onderdeel is van Preston Palace. Gezien juist de buitenwijk Ribbleton ook "Ribble" in de naam heeft, is dit naar onze mening een bijzondere connectie tussen het water wat door de stad Preston stroomt en anderzijds de prachtige showvijver die momenteel gerealiseerd wordt voor de entree van Preston Palace. Deze showvijver is tevens te zien vanuit een groot gedeelte van het nieuwe hotelrestaurant. 

Winnaar


De inzender, meneer Paul Janssen uit Huissen, voldeed met zijn inzending "Ribbleton" aan alle eisen en wint hiermee een gratis all-inclusive hotelarrangement voor twee personen.  

Verfrissend en modern


'Ribbleton' is een verfrissend en modern hotelrestaurant, dat is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Deze verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een 'warm welkom' en 'ultieme gastvrijheid'. Het nieuwe hotelrestaurant, met bijna 650 zitplaatsen, is een aanwinst voor Preston Palace. 

Preston Palace is in 2011 verkocht en onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gastenaantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2018, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Culinair Interview
Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging

Tijdens de BBB Maastricht kun je als bezoeker genieten van de kookkunsten van geweldige chefs die buiten hun ‘comfort zone’ treden. Op maandag 8 oktober koken zij immers uit een blackbox. Tijdens de eerste wedstrijd gaan ze met orgaanvlees aan de slag, terwijl de middagsessie in het teke...

Culinair Internationaal Michelin
Video: tweesterrenchef Claude Bosi van restaurant Bibendum*

In deze video zie je topchef Claude Bosi van restaurant Bibendum in Londen aan het werk. Het leven van topchef Claude Bosi en Michelin zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als Fransman groeit hij op met deze bandenspecialist, kaartenmaker en gastronomiekenner. Maar als hij voor een carriè...

Amsterdam Culinair
Viering 25 jaar Roberto’s Restaurant met parade van pure klassiekers

Roberto’s Restaurant in Hilton Amsterdam viert dit najaar zijn 25-jarig bestaan. Het klassiek Italiaanse restaurant is altijd trouw gebleven aan zijn filosofie ‘Italiaans te zijn in alle facetten’. Vanaf oktober wordt het jubileum gevierd met een parade van pure klassiekers op de m...

Bezorgen Achtergronden
McDelivery rolt uit naar Haarlem en Groningen

McDelivery is een succes en rolt daarom verder uit. Nog meer steden in Nederland kunnen de komende periode genieten van de service die McDonald’s biedt via McDelivery. Sinds de introductie vorig jaar van McDelivery via Uber Eats zijn er al 23 restaurants in Amsterdam/Amstelveen, Utrecht, Rotte...

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: