Preston Palace onthult naam nieuw hotelrestaurant 

22 maart 2018 | Thijs Jacobs

Het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace gaat voortaan als 'Ribbleton' door het leven. Voor het bedenken van een passende naam werden gasten aan het denken gezet. Middels 'De Restaurant Zoekt Naam Actie' werden zij uitgedaagd een naam te verzinnen dat goed past bij de sfeer, locatie en faciliteiten van het hotelrestaurant.  

Gasten denken mee 


Veel gasten hebben inmiddels genoten van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace. Het aanbod, de sfeer en faciliteiten vallen in de smaak, maar er ontbrak nog één belangrijk onderdeel. Een passende naam voor dit unieke hotelrestaurant in een uniek all-inclusive hotel. Daarbij werd een beroep gedaan op de creativiteit van de gasten, fans en volgers middels Restaurant zoekt naam. Met succes!  Honderden reacties stroomden binnen via diverse kanalen; de één nog verrassender en creatiever dan de ander. Aan de jury de moeilijke taak om uit deze reacties dé naam voor het hotelrestaurant te kiezen.  

Ribbleton 


Uit alle inzendingen is "Ribbleton" gekozen als nieuwe benaming voor het  hotelrestaurant. De stad Preston ligt in het noordwesten van Engeland, is het administratieve centrum van de graafschap Lancashire en ligt aan de rivier de Ribble. Ribbleton is, als één van de buitenwijken, onderdeel van de Engelse stad Preston, net als ons nieuwe hotelrestaurant een onderdeel is van Preston Palace. Gezien juist de buitenwijk Ribbleton ook "Ribble" in de naam heeft, is dit naar onze mening een bijzondere connectie tussen het water wat door de stad Preston stroomt en anderzijds de prachtige showvijver die momenteel gerealiseerd wordt voor de entree van Preston Palace. Deze showvijver is tevens te zien vanuit een groot gedeelte van het nieuwe hotelrestaurant. 

Winnaar


De inzender, meneer Paul Janssen uit Huissen, voldeed met zijn inzending "Ribbleton" aan alle eisen en wint hiermee een gratis all-inclusive hotelarrangement voor twee personen.  

Verfrissend en modern


'Ribbleton' is een verfrissend en modern hotelrestaurant, dat is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Deze verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een 'warm welkom' en 'ultieme gastvrijheid'. Het nieuwe hotelrestaurant, met bijna 650 zitplaatsen, is een aanwinst voor Preston Palace. 

Preston Palace is in 2011 verkocht en onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gastenaantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2018, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: De visie van Jeroen Raes

De Restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2012 met Jeroen Raes en Dennis van der Meer. Toen de trotse eigenar...

Opening
Beachclub ‘Hudson Beach’ opent medio mei de deuren in Kijkduin

Vanaf medio mei kunnen strandliefhebbers terecht bij de nieuwe, Amerikaans georiënteerde strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Aan de rand van de Haagse duinen waan je je hier voor even in het zonovergoten Californië. Deze California-vibe wordt extra benadrukt door het gebruik van f...

HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International. Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden ...

Economie Bier
Bavaria N.V. boekt recordomzet

Swinkels Family Breweries N.V., holding van Bavaria N.V. heeft voor het derde jaar op rij een recordomzet geboekt, ondanks uitdagende marktomstandigheden. De netto-omzet kwam uit op € 659 miljoen, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van 2016. Het bedrijfsresultaat daalde van € 45,8 m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Niet alleen gasten gaan na het nuttigen van alcohol achter het stuur zitten, ook medewerkers uit de horeca maken zich daar weleens schuldig aan. De gevaren zijn bekend, alcohol en verkeer horen niet samen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, of in dit geval, op een parkeerterrein. Een chef-kok u...

Culinair Bocuse d'Or
Kick-off Bocuse d'Or: Lars Drost wil via Turijn naar Lyon

"Vandaag start onze route naar Turijn." Met de trots van een Chef de Mission die zijn Olympiërs richting de meest prestigieuze sportwedstrijd ter wereld leidt, opende Bocuse d’Or Nederland-bestuurslid en SVH-directeur Ricardo Eshuis de start van het traject dat Team NL op het po...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: