Preston Palace onthult naam nieuw hotelrestaurant 

22 maart 2018 | Thijs Jacobs

Het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace gaat voortaan als 'Ribbleton' door het leven. Voor het bedenken van een passende naam werden gasten aan het denken gezet. Middels 'De Restaurant Zoekt Naam Actie' werden zij uitgedaagd een naam te verzinnen dat goed past bij de sfeer, locatie en faciliteiten van het hotelrestaurant.  

Gasten denken mee 


Veel gasten hebben inmiddels genoten van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace. Het aanbod, de sfeer en faciliteiten vallen in de smaak, maar er ontbrak nog één belangrijk onderdeel. Een passende naam voor dit unieke hotelrestaurant in een uniek all-inclusive hotel. Daarbij werd een beroep gedaan op de creativiteit van de gasten, fans en volgers middels Restaurant zoekt naam. Met succes!  Honderden reacties stroomden binnen via diverse kanalen; de één nog verrassender en creatiever dan de ander. Aan de jury de moeilijke taak om uit deze reacties dé naam voor het hotelrestaurant te kiezen.  

Ribbleton 


Uit alle inzendingen is "Ribbleton" gekozen als nieuwe benaming voor het  hotelrestaurant. De stad Preston ligt in het noordwesten van Engeland, is het administratieve centrum van de graafschap Lancashire en ligt aan de rivier de Ribble. Ribbleton is, als één van de buitenwijken, onderdeel van de Engelse stad Preston, net als ons nieuwe hotelrestaurant een onderdeel is van Preston Palace. Gezien juist de buitenwijk Ribbleton ook "Ribble" in de naam heeft, is dit naar onze mening een bijzondere connectie tussen het water wat door de stad Preston stroomt en anderzijds de prachtige showvijver die momenteel gerealiseerd wordt voor de entree van Preston Palace. Deze showvijver is tevens te zien vanuit een groot gedeelte van het nieuwe hotelrestaurant. 

Winnaar


De inzender, meneer Paul Janssen uit Huissen, voldeed met zijn inzending "Ribbleton" aan alle eisen en wint hiermee een gratis all-inclusive hotelarrangement voor twee personen.  

Verfrissend en modern


'Ribbleton' is een verfrissend en modern hotelrestaurant, dat is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Deze verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een 'warm welkom' en 'ultieme gastvrijheid'. Het nieuwe hotelrestaurant, met bijna 650 zitplaatsen, is een aanwinst voor Preston Palace. 

Preston Palace is in 2011 verkocht en onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gastenaantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2018, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: