Pop-up cocktail bar opent in Rotterdam

19 november 2015
Pop-up cocktail bar opent in Rotterdam

Nieuw in Rotterdam: Bar Vicini. Gasten kunnen er terecht voor een mooie cocktail of een echt goede whiskey. In de ruimte waar
voorheen de Mercato zat, is Bar Vicini verrezen, een pop-up cocktailbar met een interieur dat in de jaren vijftig niet had misstaan, gecombineerd met een vleugje oud-Hollywood en een boudoir. De bar is onderdeel van restaurant Osteria Vicini.



*Italiaanse hapjes*
In de nieuwe cocktailbar worden Italiaanse lekkernijen geserveerd zoals olijfjes, bruschetta’s, oude pecorino, parmaham of oesters. Osteria Vicini is naar eigen zeggen altijd in voor vernieuwing en de ruimte naast het restaurant is vanaf nu de plek om nieuwe ideeën uit te voeren. De spits wordt afgebeten door Bar Vicini, de nieuwe pop-up cocktailbar. Er bleek volgens de ondernemers in Kralingen vraag naar een bar waar je mooie whisky’s, gin & tonics en cocktails kunt drinken in een stijlvolle ambiance. Die sfeer wordt gecreëerd door een zorgvuldig samengesteld interieur met veel velours, glans en spiegels en met een aantal bijzondere eyecatchers. Zo staan er barkrukken uit een oud Belgisch casino en zijn een paar reusachtige bronzen slagtanden uit Spanje niet te missen. In een grote bak staan platen uit de jaren zestig tot en met tachtig, die op verzoek op de platenspeler gelegd worden. Bar Vicini is via de Osteria te bereiken, maar heeft ook een eigen ingang.

~Christel Tuin~

Overig nieuws