Plein Den Haag heeft nieuwe cocktailbar

24 maart 2017 | Thijs Jacobs
   

Gisteren heeft wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) het nieuwe horecaconcept ‘Millers Cocktail Kitchen’ geopend. Op het exclusieve openingsfeest opende de wethouder een enorme rode kist met daarin een exotische cocktail, Asian Bites en de verrassende Millers Cocktail Kitchen menukaart. Hiermee werd op symbolische wijze de nieuwste hotspot op het Plein geopend. Millers Cocktail Kitchen combineert exotische cocktails met een verscheidenheid aan Oosterse gerechten en is een nieuw concept van het alom bekende Millers Den Haag. Voor meer informatie zie: www.millersdenhaag.nl   

 

image

Opening Millers Cocktail Kitchen met v.l.n.r.: Mientje Bao (hostess), Shannon Terlouw (Marketing Millers Den Haag), wethouder Boudewijn Revis en Farino Aringaneng (Manager Millers Cocktail Kitchen) Fotograaf: Esther van der Wallen

Aanvulling op het horeca-aanbod in de binnenstad

Voor het exclusieve openingsfeest van Millers Cocktail Kitchen waren een select aantal VIP-tickets in omloop die slechts ‘via-via’ te bemachtigen waren. Met onder andere een DJ, livemuziek, luxe cocktails en Asian Bites werd de nieuwe hotspot op de kaart gezet. Binnenstad-wethouder Boudewijn Revis (VVD): “Deze vernieuwing door een lokale ondernemer is geweldig voor onze binnenstad. Door een enorme diversiteit aan producten en horeca is er voor ieder wat wils en blijft de binnenstad aantrekkelijk. Dat maakt Den Haag leuker voor iedereen.”

Over Millers Cocktail Kitchen  

Millers Cocktail Kitchen is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein. Het is onderdeel van Millers Den Haag dat al 7 jaar een begrip is in de Haagse horeca. Millers bestaat uit drie aanééngeschakelde panden met elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle, toegankelijke omgeving. Millers biedt een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras. Millers Cocktail Kitchen heeft een internationale allure en combineert cocktails met de Oosterse keuken. Van streetfood en sushi tot een Thaise curry; de authentieke smaken van de Aziatische cultuur komen hier samen.  Voor meer informatie zie: http://www.millersdenhaag.nl/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

''Met het complete Horeko systeem kunnen we sturen op onze twee grootste kostenposten''

Villa Ruimzicht – een elegant en modern hotel met een restaurant en bar waar iedereen zich thuisvoelt, of je nu in driedelig pak of in je korte broek binnen komt lopen. In de tuin van de villa vertelt chef Bjorn Massop over zijn passie voor lokale producten, zijn drang naar een goed georganise...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Awards Culinair
Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe restaurants. Vervolgens was het aan de gast om te stemmen. Wie de trotse winnaars zijn, lees je hieronder: De winnaars van TheFork Restaurants Awa...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Einde quotum werkvergunningen specialistische Aziatische koks

Op 16 april 2019 heeft minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) bekendgemaakt dat er per 1 oktober 2019 een einde komt aan het quotum dat is opgelegd in de bijzondere regeling voor het verkrijgen van een werkvergunning voor specialistische Aziatische koks. De tijdelijke regeling, die nu ...

Awards Culinair
Souschef La Provence Driebergen strijdt om prestigieuze titel

Jelle Horst vertrekt dinsdag 17 september naar het Canadese Calgary om namens Nederland deel te nemen aan de internationale finale van de Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2019. Met 23 andere talenten strijdt de souschef van sterrestaurant La Provence in Driebergen vrijdag 20 september om de...

Awards Culinair
Het Kook Atelier overall winnaar Texel Culinair 2019

Het Kook Atelier is overall winnaar van de zestiende editie van Texel Culinair. Nieuwkomer De Pelikaan overtrof de verwachtingen en presenteerde een frikadel op ’n Aare manier: een wortel speciaal met frikadelkruiden – en werd daarmee winnaar in de categorie Themagerecht. BOSQ ontving de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: