Plein Den Haag heeft nieuwe cocktailbar

24 maart 2017 | Thijs Jacobs
   

Gisteren heeft wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) het nieuwe horecaconcept ‘Millers Cocktail Kitchen’ geopend. Op het exclusieve openingsfeest opende de wethouder een enorme rode kist met daarin een exotische cocktail, Asian Bites en de verrassende Millers Cocktail Kitchen menukaart. Hiermee werd op symbolische wijze de nieuwste hotspot op het Plein geopend. Millers Cocktail Kitchen combineert exotische cocktails met een verscheidenheid aan Oosterse gerechten en is een nieuw concept van het alom bekende Millers Den Haag. Voor meer informatie zie: www.millersdenhaag.nl   

 

image

Opening Millers Cocktail Kitchen met v.l.n.r.: Mientje Bao (hostess), Shannon Terlouw (Marketing Millers Den Haag), wethouder Boudewijn Revis en Farino Aringaneng (Manager Millers Cocktail Kitchen) Fotograaf: Esther van der Wallen

Aanvulling op het horeca-aanbod in de binnenstad

Voor het exclusieve openingsfeest van Millers Cocktail Kitchen waren een select aantal VIP-tickets in omloop die slechts ‘via-via’ te bemachtigen waren. Met onder andere een DJ, livemuziek, luxe cocktails en Asian Bites werd de nieuwe hotspot op de kaart gezet. Binnenstad-wethouder Boudewijn Revis (VVD): “Deze vernieuwing door een lokale ondernemer is geweldig voor onze binnenstad. Door een enorme diversiteit aan producten en horeca is er voor ieder wat wils en blijft de binnenstad aantrekkelijk. Dat maakt Den Haag leuker voor iedereen.”

Over Millers Cocktail Kitchen  

Millers Cocktail Kitchen is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein. Het is onderdeel van Millers Den Haag dat al 7 jaar een begrip is in de Haagse horeca. Millers bestaat uit drie aanééngeschakelde panden met elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle, toegankelijke omgeving. Millers biedt een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras. Millers Cocktail Kitchen heeft een internationale allure en combineert cocktails met de Oosterse keuken. Van streetfood en sushi tot een Thaise curry; de authentieke smaken van de Aziatische cultuur komen hier samen.  Voor meer informatie zie: http://www.millersdenhaag.nl/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: