Plein Den Haag heeft nieuwe cocktailbar

24 maart 2017 | Thijs Jacobs
   

Gisteren heeft wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) het nieuwe horecaconcept ‘Millers Cocktail Kitchen’ geopend. Op het exclusieve openingsfeest opende de wethouder een enorme rode kist met daarin een exotische cocktail, Asian Bites en de verrassende Millers Cocktail Kitchen menukaart. Hiermee werd op symbolische wijze de nieuwste hotspot op het Plein geopend. Millers Cocktail Kitchen combineert exotische cocktails met een verscheidenheid aan Oosterse gerechten en is een nieuw concept van het alom bekende Millers Den Haag. Voor meer informatie zie: www.millersdenhaag.nl   

 

image

Opening Millers Cocktail Kitchen met v.l.n.r.: Mientje Bao (hostess), Shannon Terlouw (Marketing Millers Den Haag), wethouder Boudewijn Revis en Farino Aringaneng (Manager Millers Cocktail Kitchen) Fotograaf: Esther van der Wallen

Aanvulling op het horeca-aanbod in de binnenstad

Voor het exclusieve openingsfeest van Millers Cocktail Kitchen waren een select aantal VIP-tickets in omloop die slechts ‘via-via’ te bemachtigen waren. Met onder andere een DJ, livemuziek, luxe cocktails en Asian Bites werd de nieuwe hotspot op de kaart gezet. Binnenstad-wethouder Boudewijn Revis (VVD): “Deze vernieuwing door een lokale ondernemer is geweldig voor onze binnenstad. Door een enorme diversiteit aan producten en horeca is er voor ieder wat wils en blijft de binnenstad aantrekkelijk. Dat maakt Den Haag leuker voor iedereen.”

Over Millers Cocktail Kitchen  

Millers Cocktail Kitchen is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein. Het is onderdeel van Millers Den Haag dat al 7 jaar een begrip is in de Haagse horeca. Millers bestaat uit drie aanééngeschakelde panden met elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle, toegankelijke omgeving. Millers biedt een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras. Millers Cocktail Kitchen heeft een internationale allure en combineert cocktails met de Oosterse keuken. Van streetfood en sushi tot een Thaise curry; de authentieke smaken van de Aziatische cultuur komen hier samen.  Voor meer informatie zie: http://www.millersdenhaag.nl/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: