Papendal zoekt bartenders tijdens feest

14 juni 2011 |
Papendal zoekt bartenders tijdens feest<

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem zoekt binnenkort op een unieke manier nieuwe bartenders en medewerkers in de bediening voor de hotelbar. Tijdens het personeelsfeest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het hotel krijgen kandidaten de kans om zich in de praktijk te bewijzen voor de F&B-manager.

Om er zeker van te zijn dat de juiste persoon voor het hotel wordt gevonden en het hotel past bij de kandidaat gaat men op 24 juni op ludieke wijze in de praktijk kennis met elkaar maken.

Wie is de beste?
Kandidaten krijgen drie uur de tijd om F&B-manager Suzanne de Zwaan (F&B Professional of the year 2011) te overtuigen waarom zij beter zijn dan de andere sollicitanten, die tegelijkertijd met elkaar aan het werk zijn tijdens het feest. De kandidaten ervaren hoe de samenwerking met de toekomstige collega’s is, en men krijgt een goede indruk van de sfeer in het bedrijf en de mensen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen nog hun CV en motivatiebrief ter attentie van Suzanne de Zwaan sturen naar "vacature@papendal-hotel.nl"
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: