Papendal zoekt bartenders tijdens feest

14 juni 2011 |
Papendal zoekt bartenders tijdens feest<

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem zoekt binnenkort op een unieke manier nieuwe bartenders en medewerkers in de bediening voor de hotelbar. Tijdens het personeelsfeest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het hotel krijgen kandidaten de kans om zich in de praktijk te bewijzen voor de F&B-manager.

Om er zeker van te zijn dat de juiste persoon voor het hotel wordt gevonden en het hotel past bij de kandidaat gaat men op 24 juni op ludieke wijze in de praktijk kennis met elkaar maken.

Wie is de beste?
Kandidaten krijgen drie uur de tijd om F&B-manager Suzanne de Zwaan (F&B Professional of the year 2011) te overtuigen waarom zij beter zijn dan de andere sollicitanten, die tegelijkertijd met elkaar aan het werk zijn tijdens het feest. De kandidaten ervaren hoe de samenwerking met de toekomstige collega’s is, en men krijgt een goede indruk van de sfeer in het bedrijf en de mensen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen nog hun CV en motivatiebrief ter attentie van Suzanne de Zwaan sturen naar "vacature@papendal-hotel.nl"
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: