Online menu's voor maar 5 euro in Eindhoven

17 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Eten-bestelsite Hungry.nl is in Eindhoven een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde menu’s online aanbieden voor 5 euro. Liefst 40 restaurants in Eindhoven doen mee met de zogenoemde ‘Hungry 5 euro Mega Menu’ campagne.

Deelnemende restaurants zijn voor deze actie uitgedaagd om een tijdelijk actiemenu samenstellen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5 euro. Hiermee krijgen inwoners van Eindhoven en omstreken de mogelijkheid om voor een klein bedrag kennis te maken met restaurants die ze nog niet kennen.

Sommige deelnemende restaurants bezorgen ook buiten Eindhoven. Zo kunnen inwoners uit bijvoorbeeld Nuenen, Veldhoven en Geldrop; ook profiteren van de campagne.

Lichtstad aan de beurt

Eindhoven is niet de eerste stad waar deze campagne is uitgerold. Utrecht was de eerste Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceerde in mei van dit jaar. Later volgde de actie in andere steden zoals Groningen, Delft en Nijmegen. De 5 euro-menu’s bleken eerder in het buitenland al zeer succesvol. In de Ierse stad Limerick ontvingen restaurants 6 keer zoveel orders van nieuwsgierige eters, toen Hungry daar een soortgelijke actie organiseerde. Het overzicht van deelnemende restaurants in Eindhoven is te vinden op de website van Hungry.nl.

Een maand lang

De 5 Euro Mega Menu’s zijn tot medio september te bestellen in Eindhoven. Daarna verschuift de actie, waarbij vrijwel alle soorten gerechten besteld kunnen worden, naar een andere stad in Nederland. De actie geldt zowel voor afhaal als thuisbezorging.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: