Officiële kick-off van Hospitality Experts Twente markeert nieuwe fase voor Twentse gastvrijheid

Auteur: redactie
Events 10 mei 2024
Officiële kick-off van Hospitality Experts Twente markeert nieuwe fase voor Twentse gastvrijheid

Op maandag 13 mei aanstaande zal Theater het Parkgebouw in Rijssen het toneel zijn voor de officiële kick-off van Hospitality Experts Twente (HET). Deze overgang van de voormalige Alliantie Twents Gastheerschap naar Hospitality Experts Twente markeert een nieuwe fase voor de Twentse gastvrijheid, waarbij de nadruk ligt op het versterken van de regionale gastvrijheidsscene.

Het vernieuwde bestuur, samengesteld uit vooraanstaande professionals uit de sector, zet zich in om Twentse gastvrijheid gezamenlijk op de kaart te zetten. Milo Berlijn, een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie, zal op eigen wijze de kick-off leiden.

HET is een positieve club waar leden geïnspireerd raken, omdat zij het belang van Twentse gastvrijheid inzien en ervaren. Het is een bijzondere club waar collega's uit het vak en gerelateerde sectoren elkaar ontmoeten en waar echte gastvrijheid centraal staat.

Tijdens de kick-off is er ook aandacht voor ambassadeur ATG Paul Fagel; de Paul Fagel Trofee blijft verbonden aan Twente en wordt nu onderdeel van Hospitality Experts Twente. Deze trofee, een bronzen beeld dat hospitality symboliseert en gemaakt is door de bekende kunstenaar Ruurd Hallema, is eerder uitgereikt aan vooraanstaande gastvrijheidsiconen zoals Raymond Strikker, Harald Droste, Said Maher en Jan Meijerink, vanwege hun bijzondere bijdragen aan de gastvrijheid in Overijssel en daarbuiten. De trofee krijgt in de toekomst weer een prominente plek tijdens bijeenkomsten wanneer een gastvrijheidsexpert uitblinkt.

Het vernieuwde bestuur bestaat uit: Melvin Jacobs, Qua Koken in Oldenzaal, Mandy Overbeek, Restaurant Joann in Enschede, Sabine Dujardin, Droste’s Herberg in Tubbergen, Andre Hofman, Horeca ROC van Twente in Almelo, Terry Keijser, Horeca ROC van Twente in Almelo en adviseur Annemiek Scholte Op Reimer van SBB.

 

Overig nieuws