Nu al 250 winkels in de Benelux voor Domino's

16 november 2016 | Thijs Jacobs
Met de opening vorige week van vestigingen in ’s Gravenzande (NL) en Aalst (BE) staat de teller nu op 250 vestigingen in de Benelux, waardoor de verse producten van Domino’s op steeds meer plekken verkrijgbaar zijn, en tewerkstelling voor 3000 nieuwe personeelsleden wordt gecreëerd.

 

Groei en toekomst Domino’s
In 2016 zijn er al 11 vestigingen in België en zelfs 34 in Nederland geopend. In de laatste maand werden o.a. Sassenheim, Schagen, Katwijk, Nieuw-Vennep en een tweede vestiging in Leiden in Nederland geopend. In België zijn Binche en Aalst de laatste aanwinsten. Landelijke dekking is voor Domino’s van groot belang, omdat op die manier meer mensen kunnen genieten van de warme, verse producten.
Ook Misset Horeca, de onafhankelijke branche vakspecialist en berichtgever, bevestigt dat Domino’s het recept voor explosieve groei gevonden geeft, en erkent Domino’s als snelst groeiende QSR formule (39,5%) in de Horeca top 20.

De CEO van Domino’s Pizza Nederland & België, Andre ten Wolde, is heel blij met de prestaties: “Afgelopen jaar was een recordjaar voor Domino’s Pizza Enterprises. En Nederland trekt het voortouw in Europa, met de hoogste Same Store Sales van het continent. Dat smaakt naar meer”.

Verwachtingen naar boven bijgesteld
Tijdens de aandeelvergadering zijn de verwachtingen daarom formeel naar boven bijgesteld. De groeipotentie van Domino’s in de Benelux blijft onverminderd aanwezig. Om deze groei te combineren met uitstekende service, is groei van het aantal van cruciaal belang. Domino’s heeft daarom de groeiverwachting bijgesteld van 300 naar 400 winkels in Nederland. Samen met België, komt het lange-termijn potentieel van de Benelux zo op 600 winkels. ‘’Ambitieus, maar haalbaar.’’ geeft CEO André ten Wolde aan. ‘’De kracht van onze formule stelt ons in staat zo’n explosieve groei te bewerkstelligen en biedt gigantische kansen voor ons als Domino’s-Team.’’

Zoektocht naar Dominoids
Een positief gevolg van deze enorme groei in Domino’s vestigingen is de impact op tewerkstelling. Gedreven door de groei in vestigingen is Domino’s dit jaar op zoek naar maar liefst 3000 nieuwe winkelmedewerkers, verspreid over heel Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op Dominosjobs.nl. 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: