Nooit meer een lege tafel in je zaak!

19 augustus 2010 |
Nooit meer een lege tafel in je zaak!<

Etentjeveilen.nl en Dinnersite.nl zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om op een leuke en interactieve manier tafels te vullen op 'rustige' avonden. Als restaurateur heb je ook op rustige avonden personeel in de zaak staan en inkopen gedaan. Bovendien levert een lege tafel niets op. Deze nieuwe online samenwerking tussen Etentjeveilen.nl en Dinnersite.nl moet het horecabezoek een extra stimulans geven. Op beide sites worden de veilingen van de arrangementen gepromoot.

De smakelijkste veilingsite van Nederland
Etentjeveilen.nl biedt sinds maart 2010 restaurants de mogelijkheid om hun dinerarrangementen via een veiling aan te bieden. Op deze manier kunnen bezoekers gratis per opbod bieden op de aangeboden arrangementen van de restaurants. Om het veilingconcept nog beter in de markt te kunnen zetten en tevens een landelijke dekking te kunnen bieden, is de samenwerking met de Dinnersite een logische stap volgens directeur Karim Bukala. ''Door deze samenwerking gaan wij voor een win-win-win situatie. De klant tevreden, het restaurant tevreden en het goede doel tevreden.''

Ook goede doelen profiteren
Verantwoord ondernemen is ook een onderdeel van het concept. Van elke gewonnen veiling schenkt etentjeveilen.nl €1,- aan een goed doel. Naar welk doel dit geld gaat, kan elke de klant bij het registreren zelf aangeven.

Meegroeien in een ontwikkelende markt
Dinnersite.nl biedt restaurants al online promotiediensten aan sinds 1996. Daarbij is het uitgangspunt altijd dat het een meerwaarde voor het restaurant moet zijn. Volgens directeur Menno de Vries past deze exclusieve samenwerking met Etentjeveilen.nl precies in de lijn van de visie van Dinnersite.nl. ''Je moet proberen om op de markt vooruit te blijven lopen en meegaan in de digitale vooruitgang.''

Aanmelding is reeds gestart
Restaurateurs die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich vanaf heden aanmelden via beide sites. Op dit moment wordt alles klaar gezet voor de officiële lancering medio september 2010. Dit kan niet anders dan een succes worden!

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: