Nooit meer een lege tafel in je zaak!

19 augustus 2010 |
Nooit meer een lege tafel in je zaak!<

Etentjeveilen.nl en Dinnersite.nl zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om op een leuke en interactieve manier tafels te vullen op 'rustige' avonden. Als restaurateur heb je ook op rustige avonden personeel in de zaak staan en inkopen gedaan. Bovendien levert een lege tafel niets op. Deze nieuwe online samenwerking tussen Etentjeveilen.nl en Dinnersite.nl moet het horecabezoek een extra stimulans geven. Op beide sites worden de veilingen van de arrangementen gepromoot.

De smakelijkste veilingsite van Nederland
Etentjeveilen.nl biedt sinds maart 2010 restaurants de mogelijkheid om hun dinerarrangementen via een veiling aan te bieden. Op deze manier kunnen bezoekers gratis per opbod bieden op de aangeboden arrangementen van de restaurants. Om het veilingconcept nog beter in de markt te kunnen zetten en tevens een landelijke dekking te kunnen bieden, is de samenwerking met de Dinnersite een logische stap volgens directeur Karim Bukala. ''Door deze samenwerking gaan wij voor een win-win-win situatie. De klant tevreden, het restaurant tevreden en het goede doel tevreden.''

Ook goede doelen profiteren
Verantwoord ondernemen is ook een onderdeel van het concept. Van elke gewonnen veiling schenkt etentjeveilen.nl €1,- aan een goed doel. Naar welk doel dit geld gaat, kan elke de klant bij het registreren zelf aangeven.

Meegroeien in een ontwikkelende markt
Dinnersite.nl biedt restaurants al online promotiediensten aan sinds 1996. Daarbij is het uitgangspunt altijd dat het een meerwaarde voor het restaurant moet zijn. Volgens directeur Menno de Vries past deze exclusieve samenwerking met Etentjeveilen.nl precies in de lijn van de visie van Dinnersite.nl. ''Je moet proberen om op de markt vooruit te blijven lopen en meegaan in de digitale vooruitgang.''

Aanmelding is reeds gestart
Restaurateurs die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich vanaf heden aanmelden via beide sites. Op dit moment wordt alles klaar gezet voor de officiële lancering medio september 2010. Dit kan niet anders dan een succes worden!

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: