Nieuwe restaurantformule in Amsterdam

14 september 2012
Nieuwe restaurantformule in Amsterdam

Begin oktober is het nieuwe Restaurant Vandaag in Amsterdam klaar om de eerste gasten te ontvangen. De formule van Vandaag is een mix van restaurantconcepten uit de hele wereld.

*Self experience*
Alle producten worden vers (voor)bereid en afgemaakt voor het oog van de gast; van self service naar self experience. Vandaag wil niet massaal worden maar voor het Amsterdamse publiek fungeren als een tijdloos trefpunt.

*Hoofdingang van RAI*
Het sfeerrestaurant met een internationale focus, dat ruim twee jaar geleden een vestiging opende in Utrecht, slaat haar vleugels uit naar de hoofdstad. Op de begane grond van het nieuwe gebouw Flowamsterdam zal het restaurant in oktober haar deuren openen. Het gebouw ligt tegenover de hoofdingang van de RAI en huisvest naast het nieuwe restaurant ook de nieuwe vestiging van het ROC Amsterdam.

*Edwin Kats*
Begin oktober introduceert het restaurant 'Proef Vandaag de hele maand'. Tegen een all-inclusive proeftarief kunnen gasten kennis maken met de nieuwe zaak. Voor de samenstelling van het food assortiment wordt Vandaag in de aanloopperiode geadviseerd door Edwin Kats, voormalig sterrenchef van Restaurant La Rive in Amsterdam en de afgelopen jaren werkzaam geweest in Beirut en China.

*Op de foto:* Kok van Restaurant Vandaag in Utrecht.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws