Nieuwe website voor DeRestaurantKrant

18 juni 2012 |
Nieuwe website voor DeRestaurantKrant<

Een vernieuwde website voor DeRestaurantKrant.nl! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen zeer druk geweest met het aanpassen van de website. Resultaat: nog meer mogelijkheden!

Aantrekkelijke dossiers
Vol trots presenteren we de vernieuwde website. Hierop bieden we nog meer nieuws en wordt het overzichtelijker gebracht. U vindt nog makkelijker uw weg door de website dankzij de nieuwe lay-out. Aantrekkelijke dossiers en "actuele vacatures":http://www.derestaurantkrant.nl/vacatures.html bieden inzicht en achtergronden.
Columnisten en video's
De columnisten die u kent uit de papieren editie van De RestaurantKrant hebben ook een plek gekregen op de nieuwe site. Bij toerbeurt zijn zij online te lezen. Ook de "recente uitgaven":http://www.derestaurantkrant.nl/bladen.html staan als handige downloads online. Er is een betere koppeling gemaakt met diverse sociale media. Nieuw zijn de "video’s":http://www.derestaurantkrant.nl/ op de homepage. Deze zijn informatief of onderhoudend van aard.
Actueel lunchroomnieuws
Al deze aanpassingen hebben we gedaan om u nog beter te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan het meest actuele restaurantnieuws. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van De RestaurantKrant.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Michelin Interview
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

De Posthoorn, ML in Haarlem, Bij Jef en Kaatje bij de Sluis, allen restaurants met een Michelinster en een hotel, maar wel in die volgorde. Waar instituten als Château Neercanne en het Amstel Hotel hun ster de afgelopen jaren kwijt raakten, lijken de ‘kleine’ hotels te overleven in...

Opening Rotterdam
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen

Op 16 mei openden Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rot...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: