Nieuwe website voor DeRestaurantKrant

18 juni 2012 |
Nieuwe website voor DeRestaurantKrant<

Een vernieuwde website voor DeRestaurantKrant.nl! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen zeer druk geweest met het aanpassen van de website. Resultaat: nog meer mogelijkheden!

Aantrekkelijke dossiers
Vol trots presenteren we de vernieuwde website. Hierop bieden we nog meer nieuws en wordt het overzichtelijker gebracht. U vindt nog makkelijker uw weg door de website dankzij de nieuwe lay-out. Aantrekkelijke dossiers en "actuele vacatures":http://www.derestaurantkrant.nl/vacatures.html bieden inzicht en achtergronden.
Columnisten en video's
De columnisten die u kent uit de papieren editie van De RestaurantKrant hebben ook een plek gekregen op de nieuwe site. Bij toerbeurt zijn zij online te lezen. Ook de "recente uitgaven":http://www.derestaurantkrant.nl/bladen.html staan als handige downloads online. Er is een betere koppeling gemaakt met diverse sociale media. Nieuw zijn de "video’s":http://www.derestaurantkrant.nl/ op de homepage. Deze zijn informatief of onderhoudend van aard.
Actueel lunchroomnieuws
Al deze aanpassingen hebben we gedaan om u nog beter te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan het meest actuele restaurantnieuws. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van De RestaurantKrant.

Myrtille Vromans

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Culinair Michelin
Eerste Nederlandse vrouwelijke sterrenchef, Ida Kleijnen, overleden

Ida Kleijnen is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden in Lanaken. Zij was de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster. In 1983 kookte ze een ster als chef-kok van restaurant De Lindenhorst in Valkenburg, Limburg. Zij toverde het pension om in een toprestaurant en had zelf nooit een koksopleid...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: