Nieuwe website over rundvlees in de lucht

21 juli 2014 |
Nieuwe website over rundvlees in de lucht<

Vanaf vandaag kunnen chefs en inkopers alles over rundvlees vinden op www.welovebeef.nl. De nieuwe website is gelanceerd in navolging van het gelijknamige kookboek, geschreven door bekende chefs Alain Caron (o.a. bekend van Masterchef) en Richard van Oostenbrugge (restaurant Bord’Eau in Hotel De L’Europe).

Beef ABC
Om de website onder de aandacht te brengen, trokken Caron en Van Oostenbrugge de polder in om, in typisch Engels regenachtig weer, een prachtig stuk Engels rundvlees te bereiden en uiteraard te proeven. Op de website zijn verschillende recepten, onderverdeeld per deel van het rund, te vinden net zoals een Beef ABC en inkoopinformatie. “Het vlees dat wij tijdens onze trip door Engeland gezien hebben is zo ontzettend mooi. Hoe die dieren daar leven en wat ze te eten krijgen, dat is eigenlijk alles waar wij voor staan”, aldus van Oostenbrugge. De nieuwe website is een initiatief van de Engelse veeteeltorganisatie EBLEX, die het Engelse rundvlees van hoge kwaliteit onder de aandacht brengt. Er is ook een bijbehorende promotiefilmpje.
Meer lezen over 'we love beef'? Klik hier
Christel Tuin


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: