Nieuwste editie van De RestaurantKrant

2 april 2013
Nieuwste editie van De RestaurantKrant

De nieuwste editie van De RestaurantKrant, uw vakblad voor de restaurantbranche, valt één deze dagen bij u in de bus. "Lees uw vakblad":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/, laat u inspireren en wees vooral gewaarschuwd
voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

*Vrouw aan het roer*
"What you see is what you get", vertelt Tamara de Borst, chef-kok van Restaurant Groenland in Driebergen. Bent u benieuwd wat ze hiermee bedoelt? "Lees haar ondernemersverhaal":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/ en laat u inspireren.

*RestaurantBizz met arbeidscontracten*
"Lees ook de RestaurantBizz met John Sprenkels":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/ over arbeidscontracten. Sprenkels is eigenaar van Het Pannekoeckershuys in het Brabantse dorp Den Hout. Sprenkels heeft meer dan honderd medewerkers in dienst, met verschillende contracten. In de loop der jaren heeft hij gemerkt dat hij die arbeidsovereenkomsten in zijn zaak regelmatig moet veranderen. En dat kost hem veel tijd die hij liever aan andere zaken besteedt. Lees hoe dit wordt opgelost met de hulp van KHN.

*Puzzelen geblazen!*
"U kunt lekker puzzelen op de laatste pagina van De RestaurantKrant":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/. Win een mega prijs! Uniek deze editie is de prijs die u kunt winnen: een inspiratiedoos Koken met koelverse ingrediënten van Bresc. Maak de puzzel en maak kans op de prijs!

*Er is meer*
"Natuurlijk biedt uw vakkrant ook het regionale nieuws":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/; wat hebben uw collega's de afgelopen maanden uitgespookt? U bekijkt de trends en speel het chef-kokmemoryspel. Het panel geeft haar mening op de stelling 'Veiling- en kortingssites zijn dé manier om meer omzet te generen.' Lees hun mening en wees gewaarschuwd voor de toekomst! Kortings- en veilingsites zijn de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Of meedoen aan deze nieuwe verkoopkanalen nu goed voor een restaurant is of niet, daarover zijn de meningen verdeeld. "Lees deze meningen in uw vakkrant":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws