Nieuwste editie van De RestaurantKrant

2 april 2013 |
Nieuwste editie van De RestaurantKrant

De nieuwste editie van De RestaurantKrant, uw vakblad voor de restaurantbranche, valt één deze dagen bij u in de bus. Lees uw vakblad laat u inspireren en wees vooral gewaarschuwd voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

Vrouw aan het roer
"What you see is what you get", vertelt Tamara de Borst, chef-kok van Restaurant Groenland in Driebergen. Bent u benieuwd wat ze hiermee bedoelt? Lees haar ondernemersverhaal en laat u inspireren.
RestaurantBizz met arbeidscontracten
Lees ook de RestaurantBizz met John Sprenkels over arbeidscontracten. Sprenkels is eigenaar van Het Pannekoeckershuys in het Brabantse dorp Den Hout. Sprenkels heeft meer dan honderd medewerkers in dienst, met verschillende contracten. In de loop der jaren heeft hij gemerkt dat hij die arbeidsovereenkomsten in zijn zaak regelmatig moet veranderen. En dat kost hem veel tijd die hij liever aan andere zaken besteedt. Lees hoe dit wordt opgelost met de hulp van KHN.
Puzzelen geblazen!
U kunt lekker puzzelen op de laatste pagina van De RestaurantKrant Win een mega prijs! Uniek deze editie is de prijs die u kunt winnen: een inspiratiedoos Koken met koelverse ingrediënten van Bresc. Maak de puzzel en maak kans op de prijs!
Er is meer
Natuurlijk biedt uw vakkrant ook het regionale nieuws wat hebben uw collega's de afgelopen maanden uitgespookt? U bekijkt de trends en speel het chef-kokmemoryspel. Het panel geeft haar mening op de stelling 'Veiling- en kortingssites zijn dé manier om meer omzet te generen.' Lees hun mening en wees gewaarschuwd voor de toekomst! Kortings- en veilingsites zijn de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Of meedoen aan deze nieuwe verkoopkanalen nu goed voor een restaurant is of niet, daarover zijn de meningen verdeeld. "Lees deze meningen in uw vakkrant":http://www.derestaurantkrant.nl/blad/87/.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: