Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

31 januari 2014 |
Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden breidt het team uit met Geartsje de Bruin (zie foto) in de functie hoofd bediening. De Bruin keert na vijf jaar afwezigheid terug naar Friesland. Zij is afkomstig van
De Kromme Dissel in Heelsum. Daarvoor was zij werkzaam bij Paviljoen Lauwersmeer in Oostmahorn.

Chef-kok Robert Buurma
Post-Plaza heeft geen ster ambitie maar wil met Friese gastvrijheid de lokale markt meer aanspreken en de drempel verlagen. Zij vindt in De Bruin een ondernemende collega wie het team kan versterken. Samen met de komst van chef-kok Robert Buurma, september 2013, staat in Brasserie Lourens, het restaurant van hotel Post-Plaza, een nieuw team.

Frisse blik
De Bruin; "Een waanzinnige kans, ik kijk er naar uit om te starten in dit bijzondere stadshotel in Leeuwarden. Een bedrijf met een unieke en vernieuwende filosofie wat mij erg aanspreekt. Ik stap binnen in een enthousiast team met een frisse blik op de toekomst. Ik verheug me daarom ook op onze samenwerking."

Kennismaking
Om Friesland kennis te laten maken met het nieuwe team is voor maandag tot en met vrijdag een Sharing Lunch geïntroduceerd voor 10 euro per persoon. Het hotel heeft nog meerdere acties in petto. Met onder andere een bier- spijsproeverij, in samenwerking met Café de Markies, hoopt het hotel een bredere doelgroep aan te spreken.


Robert Buurma: “Koken is een passie en een belevenis. Pure smaken en bijzondere combinaties is een leidraad door onze keuken. Klassieke smaken maar dan in een nieuw jasje. De ingrediënten van de gerechten gaan met de seizoenen mee, op die manier kook je altijd met de beste producten."

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
''De eerste doorgroeimogelijkheid is een feit''

Familierestaurant Midas uit Woerden heeft de knop omgezet en is in deze tijd volledig gaan bezorgen naar particulieren via hun cateringlocatie. Nieuwe fietsen en auto’s erbij én een nieuw filiaal in Berkel en Rodenrijs. Door een nieuw filiaal te openen en een kleine steun van de overhei ...

Achtergronden Internationaal
Just Eat Takeaway gaat supermarktartikelen leveren

Lieferando.de opent zijn deuren voor de levering van supermarkten. Hierdoor is het voor meer dan 12 miljoen gebruikers mogelijk om bijna alles met betrekking tot voedsel en geselecteerde supermarktartikelen te bestellen. Verwacht wordt dat de leveringen gemiddeld 20-30 minuten zullen duren. Het bedr ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: voorsorteren op de toekomst

Ik ben druk met offertes opvragen. Voor een klant die een complexe website moet laten bouwen. En voor wat renovatiewerk aan een ‘oude dame’, een huis uit 1906. Het is een pittige zoektocht om de juiste leveranciers te vinden die de klus kunnen klaren. Je komt de gekste dingen tegen al ...

Gastronomie
Restaurant Intens haalt sterrenkwaliteit in huis

Positieve energie doorgeven en in verbinding blijven met je medewerkers en je gasten. Dát is in coronatijd, als je hotel en restaurant gesloten is, best een uitdaging. Je kunt er dan voor kiezen om bij de pakken neer te gaan zitten óf je denkt in kansen en mogelijkheden. Restaurant Int ...

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Interview
''Positief vooruit blijven kijken naar de toekomst''

Pablo van Dick (openingsfoto), Linda Hogerhorst en Hertzog Olivier (foto onderaan artikel) runnen het restaurant Eet-Lokaal aan de Markt-Wittenburgstraat in Zevenaar. De horeca, die voor een lange tijd gesloten was, mag sinds 28 april 2021 weer gedeeltelijk open. Pablo van Dick en Hertzog Olivier ve ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: